2789
عنوان

دلم میسوزه

311 بازدید | 19 پست

خسته شدم جمعه اثاث کشی دارم دست تنهام ازاینکه انقدر بدبختم دلم براخودم میسوزه بادوتابچه کوچک مردم وزنده شدم تا وسایلامو جمع کردم بازم هنوز مونده هی خدا فقط خواستم باهاتون درد ودل کنم سبک بشم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خداروشکر ک سالمی ومیتونی خودت کاراتو بکنی

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عزیزم درکت میکنم ما ام یه بار کلا اسباب کشی کردیم پدرمون دراومد تازه دست تنهام نبودیم 

فداتشم اره واقعا خیلی سخته تازه زورش اینجاس شوهره شب میاد میگ اینو بیار اونوبیار فک میکنه ادم از صب بازی میکنه

خسته نباشی ما هم تازه یکماهه اساس کشی کردیم خیلی سخته🥴 ایشالا بری خونه خودت 💕

اره واقعا خیلی سخته پدرم باتمام وجود دراومده مرسی بابت دعای قشنگت عشقم داریم میریم خونه خودمون اماخیلی کوچکه ۵۰ متره🤭

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز