hunhhh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 12955 عنوان ای بابا 74 بازدید | 8 پست تاپیک قبلیم بخاطر بعضیا قفل شد بحث نکنید خاهشاقفل نشهبنظرتون سایت سرپرست به حیوانات سگ راحت میده؟ متاسفانه چقدر ازت بدم میاد. 1402/04/19 | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هزاروصدمین_کاربری عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4770 منم شیتزو داشتم اسی بخاطر اعتراضای همسایه های احمقمون مجبور شدم واگذارش کنم تو ام نخر سعی کن به سرپرستی بگیری نژاد دیگه بخوای گلدن خیلی خوبه خیلی مهربونه لعنتت به همسایه هامون متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
هزاروصدمین_کاربری عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4770 اره میده مخصوصا اگه بدونن یه سگ دیگه داری که عالی میشه چون میدونن تجربه نگه داری سگو داره متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
hunhhh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 12955 منم شیتزو داشتم اسی بخاطر اعتراضای همسایه های احمقمون مجبور شدم واگذارش کنم تو ام نخر سعی ... منم شیتزو دارم الا کاش انسان ها بعضیاشون واقعا آدم باشن باشه عزیزم متاسفانه چقدر ازت بدم میاد.
hunhhh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 12955 اره میده مخصوصا اگه بدونن یه سگ دیگه داری که عالی میشه چون میدونن تجربه نگه داری سگو د ... عه نمیدونستم پس خوبه متاسفانه چقدر ازت بدم میاد.
میوعلیکم عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 23841 منم شیتزو داشتم اسی بخاطر اعتراضای همسایه های احمقمون مجبور شدم واگذارش کنم تو ام نخر سعی ... خدا همسایه ها لعنتش کنه حتی همسایه من بیشرف خدا ازش نگذره 🐈⬛❤️🐾
hunhhh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 12955 خدا همسایه ها لعنتش کنه حتی همسایه من بیشرف خدا ازش نگذره الا تو تاپیک قبلم بودی ک چیکار کردن بعضیا دیگه😑🥴 متاسفانه چقدر ازت بدم میاد.
lopood عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 1850 منم شیتزو داشتم اسی بخاطر اعتراضای همسایه های احمقمون مجبور شدم واگذارش کنم تو ام نخر سعی ... لعنت فرستادن کار خوبی نیس.ولی خدا ب راه راست هدایت کنه اون ادمایی ک بخاطر جیب خودشون انقد سگای ماده رو ب باردار شدن میندازن ک حیون بدبخت ازار میبینه.ک چی؟ک توله هارو بفروشن ب مردم.واگذاری ام فرقی نداره چون اونایی ک واگذار میکنن قبلا ازین ادما خرید کردن حیوانای بدبختو برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
میوعلیکم عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 23841 الا تو تاپیک قبلم بودی ک چیکار کردن بعضیا دیگه😑🥴 اره بودم دیدم 🐈⬛❤️🐾