2777
2789

درست ولی من الان خیلی دلم گرفته ... حق من نبود مگه مرکز ترک کار کنم . من که کارم کم نمیزاشتم . خدا خودش که شاهده . چرا الان باید لنگ پول دندون درست کردن باشم 

این دیگه عدالت نیست که من تو خونه باشم و اون که پارتیشونه اونجا کار کنه و تازه علم هم نداشته باشه . پس من چی ... چیز زیادی نمیخواستم ... خواستم دندونامو درست کنم

حالا دردش و کشیدنو .... بماند 

خدا چطور گریه نکنم ، چی بگم

ببخش اسنارتر منو 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
درست ولی من الان خیلی دلم گرفته ... حق من نبود مگه مرکز ترک کار کنم . من که کارم کم نمیزاشتم . خدا خ ...

درکت میکنم 

تو اکثر چیزا انصاف وجود نداره 

خودم کلافم یه عالمه غم غصه 

میگم اینا همشون یه رازه یه راز بزرگ که چرا یکی تو خوشیه یکی نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم  تو اکثر چیزا انصاف وجود نداره  خودم کلافم یه عالمه غم غصه  میگم اینا ه ...

آره و منم دوست داشتم می دونستم و یکی اینو برام حل می کرد 

بخدا خواب شب و صبح ندارم و فکرم درگیر پول جور کردنه و کار پیدا کردن که بتونم برم درست کنم دندونامو اما کی 😭😭😭

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...