2777
2789
عنوان

حس تنفر زیاد

1084 بازدید | 11 پست

بچها اگ از یکی خیلی خیلی متنفر باشین ولی نتونین حذفش کنین یعنی اصلا نشه حذف کرد چجوری بااین حس نفرت کنار میایین من دارم خیلی زجر میکشم دست خودم نیست اصلا😔ای خدا نمیدونم چی بگم جوونیم تباه کرده ب معنای واقعییییی 

هیچی

تا زمانی که ازش فاصله نگرفتم فقط خودزنی میکردم

الانم خونش نمیرم گاهی اون میاد 

تنها راهش اینه دور بشی ازش

یا واسه درس یا واسه کار برو شهر دیگه یا مجبورش کنید مستقل بشه

یا خودت برو دانشگاه و سرکار که کمتر خونه باشی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تقریبا دارم این ادمو با اینکه دوسش دارم ولی تنفر زیااااد دارم ازش و تحمل تحمل تحمل 

حالا خوبه ک تو دوستش داری من که اصلا دوسش ندارم و جزیی از خونمونه و نمیشه حذفش کرد دوست اقوام نیست راحت بزارم کنار خلاص بشم

هیچی تا زمانی که ازش فاصله نگرفتم فقط خودزنی میکردم الانم خونش نمیرم گاهی اون میاد  تنها راه ...

ای کاش میشد حذفش کنم فقط میتونم بگم خدایا یا صبرم ببر بالا یا منو بکش یا جون اونو بگیر چون واقعا خسته ام خیلی خسته ام دارم کم میارم

حالا خوبه ک تو دوستش داری من که اصلا دوسش ندارم و جزیی از خونمونه و نمیشه حذفش کرد دوست اقوام نیست ر ...

کیه؟ مامان بابا خواهر برادر کدوم؟ 

سعی کن کمتر باهاش رابطه بگیری کمتر باهاش وقت بگذرونی. 

منم جزوی از خونمونه که نمیتونم کمتر باهش رابطه داشته باشم چسبیده بهم کلا. ولی تو کمترش کن، تو محل نده کمتر محل بده. 

چند سالته؟ و اون چند سالشه؟ 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
اسی کاملا درکت میکنم بعضی وقتها میگم کاش بمیره من راحت بشم از بس ازش بدم میاد من همیشه ازش دوری میکن ...

اخی عزیزم ای کاش میشد منم دوری میکردم جوری ک هیچ وقت هیچ وقت نبینمش از وقتی یادم میاد نزاشت زندگی کنم چ موقع ک نوجوون بودم چ الان ک دیگ ۲۸سالمه ۹۹درصد مشکلم شده فقط همین اگ این نبود فک کنم من بی غم ترین بودم چون هرچی نگاه میکنم جز خواهرم مشکلی با هیچ چیز تو این دنیا ندارم ولی ب اندازه تمام مشکلات زجر اوری ک بقیه دارن یه تنه داره زجرم میده