2777
2789
عنوان

اکسم کلا منو فراموش کرده🫠

159 بازدید | 11 پست

چجوری بتونم شمارشو پاک کنم؟

اون کلا منو فراموش کرده مدام عکس عوض میکنه.. رفته با یکی دیگه 😂 😂

من الان اگه شمارشو پاک کنم مطمئنم دیگ بهش فکر نمیکنم که حسودی کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازش متنفرم حالم بهم میخورههه حیف وقتم پای اون گذشت حیف شبایی که با غصه خوابیدم

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
اسمش با خودشه دیگ  اگه نمی تونس فراموش کنه چرا کات کرد یا خودت کات کردی پس فراموش کن توام

خیلی بی معرفت بود ما بعد یه مدت دوست معمولی بودیم باهم دقیقا همون تایم یهو بی خبر رفت که رفت 

کارش منطقی بوده 

اسمش روشه دیگه 

اکس 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
من ازش متنفرم حالم بهم میخورههه حیف وقتم پای اون گذشت حیف شبایی که با غصه خوابیدم

منم.. چند وقت باهم بودین ؟  

حیف احساس و قلبم که وقتی اون بود فقط حالم خوب بود

منم.. چند وقت باهم بودین ؟   حیف احساس و قلبم که وقتی اون بود فقط حالم خوب بود  

با یکیشون دوسال یکی هفت ماه یکی دوما😂😂😂ولی خب مجازی بودن فقط چت و زنگ هیچ وقت از نزدیک ندیدمشون

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚