2777
2789
خیلی عالیه  همه چیز میخوری اندازه ولی طی ساعاتی نمیخوری  ۸ساعت خوردن ۱۶ساعت نخوردن که ش ...

سلام عزیزم . خوب هستین . من می‌خوام رژیم فستینگ بگیرم که کامنت شما رو دیدم . عزیزم با توجه به اینکه شما تجربه دارین میخواستم بپرسم که من وزنم ۹۶ هست و قدم ۱۶۵ . می‌خوام رژیم فستینگ ۸. ۱۶ .رو شروع کنم  . میخواستم بدونم که اگه این رژیمو  قبل از بارداری بگیرم و وقتی وزنم اومد پایین ؛ بلافاصله باردار بشم خطری نداره؟ منظورم اینه که قبل از بارداری می‌خوام بگیرم . شما قبل از بارداری یا در بارداری تجربه این رژیمو  داشتین ؟ مشکلی نبود ؟ مخصوصا سوالم در مورد قبل از بارداریه . ممنون میشم راهنماییم کنید و از تحربیاتتون بهم بگین 😍❤️

خیلی عالیه  همه چیز میخوری اندازه ولی طی ساعاتی نمیخوری  ۸ساعت خوردن ۱۶ساعت نخوردن که ش ...

عزیزم شما الان هم تو رژیم فستینگ هستین ؟ قبلاً اون ۳۰ کیلو رو تو چه مدت کم کردین ؟ ورزش هم داشتین 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما الان هم تو رژیم فستینگ هستین ؟ قبلاً اون ۳۰ کیلو رو تو چه مدت کم کردین ؟ ورزش هم داشتین 🌹

سلام عزیزم

من هربار با فستینگ به نتیجه رسیدم

اتفاقا قبل باردار دمم فستینگ بودم به وزنم دلخواهم رسیدم بلافاصله باردار شدم🧑🏼‍🦯😐عرضم اینه که کاهش وزن سلامت جسمانی رو درپی داره 

بعداز زایمان دومم هم ۶ماه بعد شیردهی مجدد رفتم تو فست

برای من مشکل سازنبوده تا الان

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
2790
2778
2791
2779
2792