xt مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 281 عنوان سلام :) 103 بازدید | 8 پست سلامممممالان شاید بخندید ولی حدود سه تا کاربری قبلیم تعلیق شده بودو الان با کلی سختی اومدم☠️💔بعد از حدود یک سال☠️💔 کاغذ خودشو برای قـیچی پاره مـیکرد... نمـیدونست سنگ باختـه که بغلـش کنه؛) 1402/04/18 | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصدک_گلبهی عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 2831 سلااااااااااااامخوش اومدیمنم یه تعلیقی ام😂😂😂 لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
ماهی۱۶۲۶ عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 1522 خوش برگشتی ب فضای سمیه نی نی سایتلازمه درباره اقدس الویه و ماکارونی تو پلوپزو گوجه سبز و عسل چیزی بگم یا درجریا ن بودی دختر جان؟ میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
xt مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 281 سلااااااااااااام خوش اومدی منم یه تعلیقی ام😂😂😂 عااااا همدردیم😂 کاغذ خودشو برای قـیچی پاره مـیکرد... نمـیدونست سنگ باختـه که بغلـش کنه؛)
xt مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 281 خوش برگشتی ب فضای سمیه نی نی سایت لازمه درباره اقدس الویه و ماکارونی تو پلوپزو گوجه سبز و عسل چیزی ... نه اون زمان که من بودم بیشتر با آرمیا حرف میزدم و رمانمو میزاشتن اینجا بخونن🥲 کاغذ خودشو برای قـیچی پاره مـیکرد... نمـیدونست سنگ باختـه که بغلـش کنه؛)
xt مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 281 میشناسمت؟ نمیدونم کاغذ خودشو برای قـیچی پاره مـیکرد... نمـیدونست سنگ باختـه که بغلـش کنه؛)
ماهی۱۶۲۶ عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 1522 نه اون زمان که من بودم بیشتر با آرمیا حرف میزدم و رمانمو میزاشتن اینجا بخونن🥲 میخای تعریف کنم😂😂😂اونوقت منم بعد ی سال تاپیک میزنم من ی تعلیقی ام😂😂😂😂 میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
xt مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 281 میخای تعریف کنم😂😂😂اونوقت منم بعد ی سال تاپیک میزنم من ی تعلیقی ام😂😂😂😂 عااا پس نمیخاد😂😂😂🥲 کاغذ خودشو برای قـیچی پاره مـیکرد... نمـیدونست سنگ باختـه که بغلـش کنه؛)