2777
2789
منم اکثرا ناخنای دست چپم بیشتر آسیب می‌بینن و میشکنن چون چپ دستم ولی واسه ورز دادن خمیر و غذا یا دست ...

سعی میکنم با قاشق و اینا باشه ولی بعضی غذا نیازه به دست. من شب عروسیم ناخنام لاک سفید بود رفتم اشپزی کردم زرد شد  اون شب شامی درست کرده بودم.😑بعد روم نمیشددوباره ارایشگاه بگم دیشب داشتم شام درست میکردم دستم زرد شد😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه لاک میزنم نه کاشت ولی ناخونام طبیعی خودشون خوبن زیادم نمیزارم بلند بشن در حد چند میلی

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
سعی میکنم با قاشق و اینا باشه ولی بعضی غذا نیازه به دست. من شب عروسیم ناخنام لاک سفید بود رفتم اشپزی ...

عزیزم 😂❣️

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من ندارم ناخون زیبا  ولی لاک میزنم  ناخونامم چون هی میشکنن خیلی کوتاهن

منم رشد ندارن. لاک میزنمم زیاد ناز نمیشن 

ولی در کل  دوسش دارم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

من نمی‌خوام شعار بدم 

راستش ناخن و دست زیبا داشتن جزو زیبایی های ظاهریه 

منظور از زیبا هم لزوما کاشت و لاک نیست همین که تمیز و صاف و یکدست باشه عالیه

نه فقط تمیز باشه من خودم نه اهل لاک هستم نه اهل ناخن کاشتن و ناخن بلند کردن ولی با این حال خیلی هم دوسشون دارم 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   

نه ! 

هرکسی یه شکله 

مثل اینکه بگیم فلان رنگ پوست بی کلاسه 

یا فلان اندام بی کلاسه 

اتفاقا الان ناخن طبیعی کلاس داره 

نه ناخن دراز ورقلمبیده  ! 

مگر اینکه طبیعی خودش بلند بشه یه زیبایی لطیفی داره 

برای نیت های من یک صلوات بفرست ممنونم،  حاحت روا بشی

منم ناخن زیبا ندارم.............دارم رو رفتارم کار میکنم با کلاس باشم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نه .مگه غذارو شما مزه دار میکنی فقط زردچوبه میپاشی بهش ؟واسه تفت دادن شاید ولی خب باید همه جاشو &nbs ...

من اینهمه ساله اشپزم

یبارم اینکارو نکردم

قشنگ با نوک قاشق بپاش روش پخش میشه

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد