منم اکثرا ناخنای دست چپم بیشتر آسیب میبینن و میشکنن چون چپ دستم ولی واسه ورز دادن خمیر و غذا یا دست ...
سعی میکنم با قاشق و اینا باشه ولی بعضی غذا نیازه به دست. من شب عروسیم ناخنام لاک سفید بود رفتم اشپزی کردم زرد شد اون شب شامی درست کرده بودم.😑بعد روم نمیشددوباره ارایشگاه بگم دیشب داشتم شام درست میکردم دستم زرد شد😂😂
من نه لاک میزنم نه کاشت ولی ناخونام طبیعی خودشون خوبن زیادم نمیزارم بلند بشن در حد چند میلی
روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
سعی میکنم با قاشق و اینا باشه ولی بعضی غذا نیازه به دست. من شب عروسیم ناخنام لاک سفید بود رفتم اشپزی ...
عزیزم 😂❣️
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من ندارم ناخون زیبا ولی لاک میزنم ناخونامم چون هی میشکنن خیلی کوتاهن
منم رشد ندارن. لاک میزنمم زیاد ناز نمیشن
ولی در کل دوسش دارم
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
منم ناخن زیبا ندارم.............دارم رو رفتارم کار میکنم با کلاس باشم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......