کوفتتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1783 عنوان عروسی عمومه 246 بازدید | 21 پست اخر هفته ولی اصلا حوصله ندارم لباسم نگرفتممامانم اینقدر امشب اصرار کرد بیا بریمراهم دوره جمعیتم خیلی زیاده منم از جمعیت زیاد بدم میادحالا همسنام و دوستامچیکار کنه نرم مامانم میکشتم😑هعییکاش این مدلی نبودم اصلا اجتماعی نیستم 1402/04/18 | 21:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلب_اکلیلی۳ عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 831 شده ی نفرو پیدا کنی باهم باشین باهمون یه نفر حرف بزنی و اینا بهت خوشمیگذره بعد عروسی عموته اصلا نمیشه نری که😐 چرا اصلا ذوق نداریییی من بودم زود تر عروس وقت ارایشگاه و همه چیزمو اوک میکردم :/ با اینک زیاد اهل تو جمع و اینا بودن نیستم گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه . خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... 🕊 !!! قلب اکلیلی ۲ سابق :)
یاسمن_۷۵ عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 53966 منم آخر هفته عروسی داریم ولی اصلا حسش نیست لباس هم نگرفتم هنوز فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
دخترمرداد۶۸ عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7580 وقتی زیاد جایی نری عادت نیکنیبرو لباس بخر آرایشگاه برو وقتی رفتی میبینی اینقدر هم که فکر میکردی بد نیست
کوفتتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1783 شده ی نفرو پیدا کنی باهم باشین باهمون یه نفر حرف بزنی و اینا بهت خوشمیگذره بعد عروسی عم ... دارم اتفاقا دخترعمم و دختر خاله بابام خیلی با هم اوکی هستیم اونام میگن تو نیای اصلا حال نمیده هی اصرارباورت میشه تاحالا زن عمومو ندیدم😐😂
کوفتتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1783 وقتی زیاد جایی نری عادت نیکنی برو لباس بخر آرایشگاه برو وقتی رفتی میبینی اینقدر هم که فکر میکردی بد ... آرهولی باورت میشه تاحالا زن عمومو ندیدم😐😂
natashaa عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 7268 منم خیلی اجتماعی نیستم ولی عشق عروسی ام بیشترم با همسرم میرقصم
دخترمرداد۶۸ عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7580 آره ولی باورت میشه تاحالا زن عمومو ندیدم😐😂 😉😉🤭😄پس خوشبحال زن عموت مه اینقدر جاری و خانوادهاش ازش دورن مه تا بحال ندیدن همو🤪البته شوخی میکنم
کوفتتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1783 منم خیلی اجتماعی نیستم ولی عشق عروسی ام بیشترم با همسرم میرقصم چه عالیپایدار باشید💖
قلب_اکلیلی۳ عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 831 دارم اتفاقا دخترعمم و دختر خاله بابام خیلی با هم اوکی هستیم اونام میگن تو نیای اصلا حال نمیده هی اصر ... وایی دختررر یکم ذوققق😐😂😂😂😂 من عروسی پسر دایی بابام از ۱۱ صبح تو ارایشگاه بودم 😐 از قبلش چقد مژه و ابروهام لیفتتت کردممم حالاا عموتههه چقد بیخیالییی😂😐 گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه . خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... 🕊 !!! قلب اکلیلی ۲ سابق :)
کوفتتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1783 😉😉🤭😄پس خوشبحال زن عموت مه اینقدر جاری و خانوادهاش ازش دورن مه تا بحال ندیدن همو🤪 البته شوخ ... اره خیلیمامانمم همین طور😂🤣
کوفتتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1783 وایی دختررر یکم ذوققق😐😂😂😂😂 من عروسی پسر دایی بابام از ۱۱ صبح تو ارایشگاه بودم 😐 از قبلش ... افرین🤣😂حتی برا عقدی هم نرفتممن عالیم🤦🏻♀️😂
قلب_اکلیلی۳ عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 831 افرین🤣😂 حتی برا عقدی هم نرفتم من عالیم🤦🏻♀️😂 ناراحت نشدن؟ گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه . خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... 🕊 !!! قلب اکلیلی ۲ سابق :)