2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زیاد بودن‌ والا الان جدیدا رو میکنن

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

اره ☹

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
کم کاری خانوماس تاپیک میزنن یا کامنت میزارن ۱۵ تا گزارش بخورن اکانتشون بسته میشه 

بعد اصلا بیشتر از خانوما هم با خانوما شوخی میکنن...

همیشه یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان است

این اخری تامیک زد زنم با سیم کارت من عضو شدم 😐

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

خدا این جور مردا رو از رو زمین ور داره

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
2824
2823
2791
2779
2792