2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

167 بازدید | 17 پست

۱ ساله رفتیم سر خونمون خیلی حالم بد شده قشنگ افسرده شدم نمیدونم چیکار کنم ولی تصمیمو گرفتم نمیتونم بیشتر از این تحمل کنم، اگرم بمونم باید با همین وضع ادامه بدم و احتمالا چند سال دیگه ولی دوباره به همین نتیجه میرسم

الان ۲۵ سالمه کاش از اول که شک داشتم قبول نمیکردم ازدواجمونو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه چرا مشکلت چیه 

شوهرم بچه است چشمش به دهن مادرشه همش خانواده ی منو با خودمو تحقیر میکنه با اینکه ما ازشون از نظر فرهنگی و اقتصادی بالاتریم، پولم نداره پولای منم همش واسه قسط میده

مشکلت چیه؟ که میخوای جدا بشی؟

به خانوادش خیلی وابسته است مثل بچه هاست خونه ی مادرش 

وسیله های خونمونم مامانش میخره اخره هفته ها بهمون میده اصلا نمیذارن پسرشون کاری کنه،

هر چند وقت یه بار یه دعوای خیلی بد داریم الانم دعوامون شده من اومدم تو پارک نشستم 😔

اونم داشت آماده میشد بره بیرون

یکم مرد نیست به من بگه نرو بیرون یا زنگ بزنه کجایی

سر اینکه فردا قسط داریم و خودش نداشت گفت یه سکه بفروش ۱۳/۵۰۰ قسطمونه گفتم ۵۰۰ شو ندارم سرم داد زد و گوشیشو پرت کرد

خیلی پرروش کردم 

به خانوادش خیلی وابسته است مثل بچه هاست خونه ی مادرش  وسیله های خونمونم مامانش میخره اخره هفته ...

یا خدا.

شما واقعا داری اذیت میشی حقم داری

ولی یه مشورت با کسی کن 

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
با خودش صحبت کردی تا حالا ؟مشاور چی میگه ؟

نمیدونم چیکار کنم واقعا از خانوادش بدم میاد با اینکه تو روم تاحالا بی احترامی نکردن گهگداری لباس برام میخرن برا همین همسرم باورش نمیشه باهام بد باشن چون با سیاست رفتار میکنن

هرچی ازشون میگم همسرم میگه بدبین شدی اونا دوست دارن میگه چطور بی احترامی نکردن بهت بغلت میکنن اینا یعنی دوست دارن باور نمیکنه

با خودش صحبت کردی تا حالا ؟مشاور چی میگه ؟

مشاور میگه انگار مجرده هنوز پخته نیست حرفای منو تایید میکنه نمیدونم

بنظرتون از این به بعد نرم خونه ی مادر شوهرم بده؟ به شوهرم بگم تنها بره؟ یا خوب نیست تنها بره پُرش میکنن؟