2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۴

خوبع شاید براش خوب باشه.....🥲🙂هرکی اینطوری تاپیک میزنه فک میکنم تنها نیستم...شرایط منم همینه با۲۲سال سن با مردی که طلاق گرفته و یه پسر۷ساله داره ازدواج کردم که فقط بخاطر دوست داشتنش تحمل میکنم🥲🥲اما زجر اوره

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
دختره هم پیش مادرش میمونه هم پیش باباش 

اگه یه خانم خیلی با سیاست و از ایناست که با دختره کنار میاد با اخم و تخمش 

میوشدش سمت خودش و...

اوکیه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
خخخ نه ۳۴

پس قطعا یه تخته اش کمه منم ۳۳ سالمه مجردم هیچوقت به اینجور کیسی نگاهم نمیکنم من خواستگار خیلی پولدار داشتم فقط ازدواج کرده بود سه ماه باهم بودن جدا شدن جواب رد دادم و۳۷ سالش بود

خوبع شاید براش خوب باشه.....🥲🙂هرکی اینطوری تاپیک میزنه فک میکنم تنها نیستم...شرایط منم همینه با۲۲س ...

ی کم جزیی تر میگی عزیز بچش اذیتت میکنه ؟ بچه مادرش رو میبینه یا نه ؟ اون آقا با خانم سابق ارتباط داره یا نه 

ی کم جزیی تر میگی عزیز بچش اذیتت میکنه ؟ بچه مادرش رو میبینه یا نه ؟ اون آقا با خانم سابق ارتباط دار ...

با طرف ارتباط نداره...با مادرشوهرم زندگی میکنه و هفته ای یکی دوروز میره پیش مادر خودش بچش هم راضی نیستم حتی اسمش یا سایه شو ببینم خیلی سخته مخصوصا برا کسی که تاحالا تجربه ای نداشته خیلی درد اوره خیلی پیر شدم با۲۲سال سن🥲

با طرف ارتباط نداره...با مادرشوهرم زندگی میکنه و هفته ای یکی دوروز میره پیش مادر خودش بچش هم راضی نی ...

چقد سخته حق داری ن این اقا بچش هم پیش مادرش یعنی خانم سابقش میمونه هم پیش خودش دخترم هست ۱۲ ساله فکر کنم سخت تر از کیس شماست اخه مال شما هم پسره هم پیش مادربزرگشه

با طرف ارتباط نداره...با مادرشوهرم زندگی میکنه و هفته ای یکی دوروز میره پیش مادر خودش بچش هم راضی نی ...

وقتی ازدواج کردی مگه نمیدونستی بچه داره اون بچه هم پدر میخواد خیلی برا بچه ناراحت شدم لعنت به اینجور پدر مادرهایی بچه رو بدبخت میکنن میرن دنبال خوش گزرانی خودشون اون بچه با هزارتا مشکل 

چقد سخته حق داری ن این اقا بچش هم پیش مادرش یعنی خانم سابقش میمونه هم پیش خودش دخترم هست ۱۲ ساله فکر ...

مشکل هرکی براخودش خیلی بزرگتره