2777
2789
عنوان

دلتنگی..🌱

62 بازدید | 4 پست

هیچ حسی بدتر از حس دلتنگی نیست 

نه تحملش رو داری توی خودت نگه داری چون ذره ذره آب میشی 

هم میدونی اینو که اگه بهش حتی یه زنگ یا پیام بدی بازم با بی محلی ها و سرد رفتار کردناش پشیمونت میکنه..💔

هیی روزگار.. :)💔🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منمم الان دقیقن همینم. عصبانی شدم با طرف کات کردم بعدش پیامش دادم جواب نداد الان بعد چند روز دوبار ...

میدونم دقیقا چی میگی..

منم بهش پیام دادم ولی اصلا نگاه هم نکرده چه برسه به اینکه بخواد جواب بده 

هر دفعه به خودم میگم با این همه سرد رفتار کردناش اگه مهم بودی براش جوابتو میداد  اگه یه بار دیگه خودمو کوچیک  کنم خاک عالم تو سرم ولی باز مثل احمقها آویزونش میشم اونم که انگار نه انگار اصلا آدمی به اسم من واسش وجود داره که حتی اینقدر بی ارزشم که نگاه نمیکنه چیزی رو...💔

میدونم دقیقا چی میگی.. منم بهش پیام دادم ولی اصلا نگاه هم نکرده چه برسه به اینکه بخواد جواب بده&nbs ...

اگه حق با توعه نمیدونم چی بگم دیگه حرفاتو زدی اونم اگه میخواست حرفشو بهت میزد.ناچااریم که زمان بگذره تا دلتنگیش‌کمترر بشه