2777
2789
عنوان

میترسم رتبم تو کنکور خوب نشه:(

253 بازدید | 16 پست

با اینکه کلییی درس خوندم خیلی هم خوندم اما میترسم رتبه خوبی نیارم ریاضیم رو گند زدم اما بقیه درسا رو خوب دادم 

بنظرتون این درصدام خوبه؟

فنون ۵۰_۶۰

جامعه ۶۰_۷۰

روانشناسی ۵۰_۶۰

اقتصاد ۵۰_۶۰

تاریخ جغرافیا ۳۰_۲۰

عربی ۴۰_۵۰

فلسفه منطق ۳۰_۴۰

ریاضیم رو منفی زدم🥺💔

بنظرتون رتبم چجوری میشه؟

منم خیلیییی استرس دارم

درصدات خوبه نگران نباش

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔

مگه اومده که درصد گیری میکنی جانم 

الان اصلا تخمین نزن هیچکس نمیتونه بهت بگه عالیه یا نه بستگی داره بقیه چه کار کردن...

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درصداي نسبتا خوبي داري ، جز رياضي ك منفيه و رتبه رو بشدت خراب ميكنه.

اما خيليها عين تو رياضي و بد زدن

پس فعلا نگران نباش از تعطيلات لذت ببر تا اعلام نتايج

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

همه ی زندگی به درس خوندن ختم نمیشه کلی مهارت هست که با داشتن دیپلم هم میتونی یادبگیری و آیندت رو بسازی اینقدر دانشگاه رو برای خودتون کعبه امال نکنید این همه تحصیل کرده ی بیکار ،به علایق و استعدادتون برسید زمان ما کسی اینا رو بهمون نگفت هی درس خوندیم و مدرک رو مدرک تلنبار کردیم آخرش هم همه کاره ی هیچ کاره ایم

ریاضی مثلا چقدر رتبه رو بد میکنه؟

من ي سال ك تجربي بودم فيزيك و صفر زدم

سال بعدش منفي ولي بقيه درصدام خيلي بعتر از سال قبل بود ، با اين وجود ١٠ هزار تا بدتر شدم !!

امسال انساني دادم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

همه ی زندگی به درس خوندن ختم نمیشه کلی مهارت هست که با داشتن دیپلم هم میتونی یادبگیری و آیندت رو بسا ...

اینا درسته اما زندگی من تقریبا به کنکور بستگی داره..اما خب درکنارش هنرم میخوام ادامه بدم اما بازم کل آیندم به کنکور بستگی داره 

خیلی از چیزایی که دوست دارم بهشون برسم به همین کنکور بستگی دارن

[QUOTE=299911375]من ي سال ك تجربي بودم فيزيك و صفر زدم سال بعدش منفي ولي بقيه درصدام خيلي بعتر از سال قبل بود ، با ا ...[/QUOTE

۱۰ هزار تا؟؟وای

اما من تو تخمین رتبه میزنم چه با درصد صفر چه با منفی تغییر زیادی نمیکنه رتبه

[QUOTE=299911375]من ي سال ك تجربي بودم فيزيك و صفر زدم سال بعدش منفي ولي بقيه درصدام خيلي بعتر از سا ...

تخمين و بيخيال…

كنكور امسال متفاوت بود

چقدم سوالاش سخت بود😐 منم عين تو خيلي خيلي زياد خونده بودم

تخمين و بيخيال… كنكور امسال متفاوت بود چقدم سوالاش سخت بود😐 منم عين تو خيلي خيلي زياد خونده بودم

آره مخصوصا ریاضیش من به امید اینکه ریاضی رو حداقل ۲۵ ۳۰ درصد بزنم رفتم اما منفی زدم..

تاریخشم که مثل دی سخت بود 

آره مخصوصا ریاضیش من به امید اینکه ریاضی رو حداقل ۲۵ ۳۰ درصد بزنم رفتم اما منفی زدم.. تاریخشم که مث ...

من ي رياضي زدم😂 ميترسم برم جوابش و ببينم

من ي رياضي زدم😂 ميترسم برم جوابش و ببينم

من دو سه تا زدم مطمئن بودم درسته الان امروز رفتم نگاه کردم دیدم اشتباه زدم:)

کلا از خودم و زندگی ناامید شدم💔😂