2777
2789
عنوان

نامزد شما هم م اینطور بود ؟😐

726 بازدید | 36 پست

من تازه از پیش نامزدم برگشتم شهرمون جداست الان بعد یک هفته میگه خیلی کم موندی بازم بیا بمون 😐😐من نزدیک ۱۵روز خونه شون بودم 

و اون پانزده روز هم سر کارش رو می‌رفت . فقط جمعه ها کلا خونه بود .

روز های عادی هم بعضی وقت ها منو می‌برد سر کارش بازم حوصله ام سر می‌رفت 😑تفریح و بیرون هم بود ها 

الان زنگ زده بیا دلم تنگ شد 😐

گفتم من روم نمیشه بیام تو بیا ‌.میگه نه روت بشه . خانواده امم میگن که بیاد 

بعدش مادر شوهرم زنگ زد 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

اخی دوست دارن بهت عادت کردن خب برو 

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تو یه شهر بودیم و خیلی هم باهم بودیم.‌ولی بازم مشکل شما رو داشتم

هنوزم بعد ده سال دل شوهرم خیلی زود تنگ میشه برام.

به نظرم دوستت داره و میخاد باهات باشه.‌ تو هم یجوری باید رفتار کنی که بدونه دلت خیلی براش تنگ میشه وقتی پیشش نیستی ولی بگو شرایط جوریه که نمیشه مدام کنارش باشی.

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
2790
2778
2791
2779
2792