2777
2789
عنوان

تنفرازشوهر

148 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها دقیقا ارسال بود که بخاطر شک وکتک کاریاوفحاشیای شوهرم لایه بچه دوساله پسرخواستم جدابشم پول نداشتم وکیل بگیرم ازیکی کمک گرفتم ولی دیگه هیچی نشد.میومددرخونمون که ماهمودوست داریم به پدرومادرم دروغ می‌گفت که ماهمش باهمیم درصورتیکه من همش دنبال کاربودم که بتونم یه کاری داشته باشم پول دربیارم که نشد دوست صمیم منوانداخت توهچل وزیتوری منم هرچی پس اندازداشتمودادم مونده بایه عالمه محصول وحال خراب وپسرشیطونی که همه چیزی میخاست خونه پدری که کوچیک بودواونهاهمش ناراحت بودن وهیچ کمکی که بهم نمی‌کردن فقط میگفتن بچه روبده بره من چی می‌تونستم بکنم هیچی آخرین بارمامانم حرفایی بدی زد خیلی خسته بودم هرروز کارم دادگاه.رفتن شده بود شوهرم رفته بود شکایت ومامان بابام میترسیدن که توسزماچه بلایی آوردی بریم دادگاه بخاطرتو..خسته شده بودم شرایط بدی داشتم شوهرم میومددرخونه التماس ونامه که عوض میشموپشیمونم بعدش اومد خونه منم خواستم یه فرصت دوباره بدم الان اصلا بهم اعتماد ندارم هرچی داشت زده به اسم اینواون حتی چندوقت پیش ماشین گرفت زد اسم خواهرش من حس بدی دارم چندوقت پیشم یه تیکه طلای که ارزش خیلی کمی داشته بزورازم گرفت پول هم داره که برام بخرش ولی نمیخرش که .تموم شد رفت .حالا من اصلا آزادی ندارم هیچ فرقی باقبل ندارم خسته شدم دلم میخادبمیرم تویکسال انگار باخانواده خودم لج کردم باهاش زندگی کردموتنهادلیلم برای این زندگی بچمه ولی هروقت میرم بیرون شوهرم بهم خرفای بدی میزنم که خیانت می‌کنی ورابطه داری وبدنمونگاه می‌کنه چندبارتاخالا باهام دعوا کرده آخرین بارم چندماه پیش بود صورتم بخیه خورد ....حالا تواین یک سال حالم خوب نشده بدترم شده رفتم کلاس آرایشگری که برم اونجا سرگرم باشم درآمدی هم داشته باشم نمیدارن برم چندوقت پیش بهم گفت من نمیتونم که توروبه آرزوهات برسونم مسئول آرزوهات نیستم دلم گرفت دلم ترکید تودلم گفتم آره نسئول حال خراب منم نیستی مسئول کاری نیستی مسئول خیانتت نیستی .گفتم تومیتونی خیلی کاربرام بکنی ونمیکنی دادکشیدسرم گفت خیلی پرانتظارووروداری .من ازش. پول نمیخام ولی میخام ولم کنه ازادباشم من همه آرزوهام خراب شده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..دلم میخواد جداشم ولی نمیدونم چجوری فقط این خونه به جای مهریه کنه اونم نمیدونم چجوری ازش بگیرم خستم خیلی خسته بهم بگید چیکارکنم من دیگه دوسش ندارم خیلی وقته نمیخوامش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید