2777
2789
عنوان

تیراندازی

251 بازدید | 6 پست

بچه ها توروخدا هرکی متوجه همسایش میشه تفنگ اسلحه شکاری دارن گزارش بدین میدونین درسال چقدر خونواده ها عزیزانشونو براثراین بچه بازیا از دست میدن خیلی سخته چندروز پیش دختر یکی از فامیلامون باتفنگ باباش جوگیرشد درمورد خودکشی میگفتن دختره چهارده سالش بود شب خودشو یاتفنگ کشت امروز شوهردوستم تفنگ داشت توخونه بیشعورا پرش میکنن میکنن میزارن توخونه پسرش هشت سالش بود تفنگو برداشت گرفت سمت خواهرش شش سالش بود شلیک کرد زد توچشمش چشمشو از دست داد😔😔😔خیلی حالم بده

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
وقتي بهشون مجوز ميدن ما كجاي پيازيم…

نه اکثرا مجوز ندارن کجای خونه تفنگ مجوز میدن بزاری خونت آدم کشی بشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی طرف مجوز داره چیو دقیقا گزارش باید داد؟😅

نمی بینین اخبار خوزستان اگه دنبال کنید از بس این اتفاقات توخوزستان زیاد پیش اومده همش پیش نویس دارن هشدار میدن هرکسی اسلحه توخونش باشه شماها هم درجریان باشید راز داری نکردید مجرم محسوب می شین درقبال اون خونواده که عزیزشو از دست میده

نمی بینین اخبار خوزستان اگه دنبال کنید از بس این اتفاقات توخوزستان زیاد پیش اومده همش پیش نویس دارن ...

خب هرکی که مجوز نداره خدا لعنت کنه ولی

یکی هم که مجوز داره و اصولی پیش میره هیچوقت اسلحه رو پر نمیذاره دم دست زن و بچش یا حتی اصلا دم دست نمیذاره چه پر چه خالی

بعد باید بچه ها هم عقل و شعورشون برسه که این اسباب بازی نیست که بخوان سمت کسی بگیرن و فاجعه به بار بیارن که متاسفانه نمیرسه

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

خب هرکی که مجوز نداره خدا لعنت کنه ولی یکی هم که مجوز داره و اصولی پیش میره هیچوقت اسلحه رو پر نمیذ ...

انگاری اسباب بازیه پرمیکنن میذارن توخونه اونوقت هم خونواده های فقیری هستن بخدا حالا اگه کسی شاغل باشه یه کاره ایی باشه دشمن داشته باشه میگن لازمه ولی طرف نون نداره براخوردن  دوتا سه تاتفنگ توخونه اشه

انگاری اسباب بازیه پرمیکنن میذارن توخونه اونوقت هم خونواده های فقیری هستن بخدا حالا اگه کسی شاغل باش ...

نود درصد خوزستان اینجوریه