بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آهان ...ممنون ... انشاالله بی بی چکت مثبته واقعی بشه ....پانزده روز بعد از تزریق آمپول بی بی بزن اگه مثبت شد ینی صددر صد هستی ...
آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
من ۱۱،۱۲،۱۳تست زدم و هر روز پر رنگ تر از روز قبل بود
خب اگه داره پررنگ تر میشه ینی سطح هورمون میره بالا دیگه اگه کمرنگ میشد ینی تاثیر آمپول از بین میرفت و باردار نبودی ...پس حتما بارداری ...مبارکت باشه عزیزم
آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
قربونت برم من راست میگی؟من همش میخوام خودمو آروم کنم الکی هی به خودم میگم ن باردارم اما خواستم اینجا ...
ارع دیوونه احتمال زیاد بارداری روز پونزده هم یه بی بی بزن حتما مثبت میشه خبرش و بده
دیروز کم رنگ بود اما امروز صبح زدم خیلی پر رنگ بود همشم حالت پریودی دارم انگار تو دوران پریودی ام دل ...
وقتی پررنگ تر بشه ینی ok...تبریک ...درخواست دوستی بدم خبر بگیرم ازت ...آخه منم ماه بعد باید آمپول آزادسازی بزنم...یکم ازت اطلاعات بگیرم کمکم کنی میشه؟؟؟