2777
2789
عنوان

بیرجند

| مشاهده متن کامل بحث + 3814 بازدید | 30 پست
از کرمان... فک کنم شهرهاشون مثل هم باشن از نظر بزرگی کوچیکی... این فعلا رو محله ها حساسه میگه منو نب ...

سمت مهدشهر فکر نکنم افغان  باشه. چون اکثرش مسکن مهره خود بیرجندیا خریدن اونا رو.

البته مهرشهر نمیشه گفت پایین شهره. چون شهرک جدید سازه. ولی خب معلم و سجادشهر که خواستگارش و پدرشوهرشن بالاشهره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سمت مهدشهر فکر نکنم افغان زیاد باشه. چون اکثرش مسکن مهره خود بیرجندیا خریدن اونا رو. البته مهدشهر ن ...

اهام... ممنونم پس محلش بد نیست، چون میگفت نامزدش گفته بفروشم ک ماشینمو عوض کنم و واحد تازه ساز مهرشهر بخرم ک به محل کارم نزدیک باشه. اوکی همینکه محلش امن باشه براش کافیه... خود پسره ک گفت مهرشهر ازنظر امکانات خوبه بیشترشون جوون هستن دوست پیدا میکنی خواهرمم هست. دوستم دختر گرم ومهربونیه و بیرونی هستش دلش میخواد تنها نباشه اونجا و راحت بیرون بره نه اینکه بترسه شنیده پایین شهر بیرجند افغان داره، میگه لااقل از محله ها خبر دارشم. ممنون بعد رسم و رسوم خاصی ک ندارن نه؟ این میگه جهاز ک با خودمه فقط تلوزیون و یحچال و فرش با پسره. 

اهام... ممنونم پس محلش بد نیست، چون میگفت نامزدش گفته بفروشم ک ماشینمو عوض کنم و واحد تازه ساز مهرشه ...

محلش امنه.خواهرشوهرم چندسال اونجا بود

افغانای بنده خدا هم بدنیستن. اتفاقا برادرشوهرم ده سال پیش چند همسایه افغانی داشت خیلی خیلی ادمای خوب و مهربونی بودن. من ادم بدی ندیدم توشون تاحالا.

اهام... ممنونم پس محلش بد نیست، چون میگفت نامزدش گفته بفروشم ک ماشینمو عوض کنم و واحد تازه ساز مهرشه ...

واحداشم اگه مسکن مهرباشه۷۵ متریه.پذیراییاش کوچکه تقریبا. مگه خونه شخصی باشه

اونجایی که افغان زیاده اون منطقه نیست. نزدیک قبرستون بیرجنده که دوره ازونجا

محلش امنه.خواهرشوهچندسال اونجا بود افغانای بنده خدا هم بدنیستن. اتفاقا برادرشوهرم ده سال پیش چند ...

اهام... اره درست میگین ببخشید ک حرف دوستمو منتقل کردم واسطه ام🥴... اسم محل های پایین شو میگین؟ حداقل معروفاش این دوستم یکم اطلاعات داشته باشه. 

رسم و رسوم خاص که ندارن. اره یخچال و تلویزیون و فرش با پسره. بقیه دختر.

هر چند ما به دختر هم فرش میدیم

اهام... اره درست میگین ببخشید ک حرف دوستمو منتقل کردم واسطه ام🥴... اسم محل های پایین شو میگین؟ حداق ...

بالاخره دوستتون اومد بیرجند😅

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....
سلام سال 85 ی خانواده منو از ی شهر دیگه از بیرجند برداشت و ب فرزند خوندگی قبول کرد کسی خانواده خراشا ...

خراشادی ها زیادن اصلا یه روستا داریم بنام خراشاد

و من یک زنم یک مادر یک عاشق🧡