2777
2789
عنوان

بیرجند

3814 بازدید | 30 پست

سلام دوستان بیرجند چه جوری ادمایی داره برا دوستم خواستگار اومده بیرجندین، رسم ورسوماتشون چه جوریه؟! البته می دونم هرحا خوب و بد داره ولی درکل... بعد قراره برن اونجا زندگی کنن. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اهام اره اینم میگفت ک قناعت کارن بخاطر همطن اکثرا وضعشون خوبه.  

همون دوستمون بالا توضیح کامل داده درمورد مردمش🥴

البته همه مثل هم نیستن.

خودم بیرجندیم داداشم خییلی لارجه و برای خونواده ش از جون و دل خرج میکنه ولی شوهر من متعادله. نه ولخرج نه خسیس.

معمولا اولیتشون اول خرید خونه ست برا همین صرفه جویی میکنن😂

همون دوستمون بالا توضیح کامل داده درمورد مردمش🥴 البته همه مثل هم نیستن. خودم بیرجندیم داداشم خییل ...

خب پس اون جوری ک اشکال نداره خونه بخرن بعد سخت نگیرن ک خوبه... البته این دوستمم گفت پیرهاش سخت گیرن جوون هاش دست ودلبلزترن... بعد عزیز اینا مادروپدرش معلم میشن خواهرش مهرشهر محله هاش خوبن؟ دوستم میگه پسره سمت سجادشهر ی واحد قدیمی گرفته. 

سجادشهر که خوبه جاش. ولی مهرشهر تقریبا اکثرش مسکن مهره  

اهام... یعنی سطحش خیلی پایینه؟ چون میگه پسره گفت سجادشهر بفروشم چون محل کارش فرودوگاه هست بره مهرشهر ی واحد تازه ساز بخره. 

اهام... یعنی سطحش خیلی پایینه؟ چون میگه پسره گفت سجادشهر بفروشم چون محل کارش فردوگاهست بره مهرشهر ی ...

ببین مهرشهر تقریبا اول شهر میشه. به فرودگاه خیلی نزدیکتره تا سجادشهر.

اگه واسش مهمه حتما جاهای بهتر شهر باشه همون سجادشهر باشه .

یکم راه شوهرش دور میشه.

هرچند تو بیرجند ازین سر شهر تا اخرش نهایت بیست دقیقه راهه

فقط اینو بگو دوستت از کدوم شهر میخواد بره اونجا. برای کسی که از شهر بزرگ میره زندگی تو شهر کوچیک سخ ...

از کرمان... فک کنم شهرهاشون مثل هم باشن از نظر بزرگی کوچیکی... این فعلا رو محله ها حساسه میگه منو نبرن پایین شهر چون شنیده بیرجند افغانی زیاد داره سمت محل های پایینشه. البته پسره کارمنده ولی خب میگه دلم میخواد محلش خوب باشه ک دلم نگیره راحت و بی استرس  برم بیرون .