2777
2789
عنوان

نامزد شما هم م اینطور بود ؟😐

449 بازدید | 30 پست

من تازه از پیش نامزدم برگشتم شهرمون جداست الان بعد یک هفته میگه خیلی کم موندی بازم بیا بمون 😐😐من نزدیک ۱۵روز خونه شون بودم 

و اون پانزده روز هم سر کارش رو می‌رفت . فقط جمعه ها کلا خونه بود .

روز های عادی هم بعضی وقت ها منو می‌برد سر کارش بازم حوصله ام سر می‌رفت 😑تفریح و بیرون هم بود ها 

الان زنگ زده بیا دلم تنگ شد 😐

گفتم من روم نمیشه بیام تو بیا ‌.میگه نه روت بشه . خانواده امم میگن که بیاد 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

از طرفی هم من اینجا تو شهرمون کار دارم 😐😑دوتا امتحان دارم مرداد ماه دارم آماده میشم براش 😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه نمیگی اون کار داره چجوری بیاد خب؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

پا نشی بری.. ول کن, 

عزیزم ۱۵ روز خونه مادر شوهر بودی، حداقل یک ماه اونطرفا پیدات نشه

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم