2777
2789
عنوان

شبیه خودت

155 بازدید | 4 پست

شبیهت میاد توی زندگیت

اگر شبیهت نیست

پس هنوز چیزایی هست در مورد خودت که نمی دونی.

مثلا خودت رو مهربون میدونی

ولی کسایی هستن توی زندگیت که مهربون نمی دونیشون

خب

اینجا باید دید آیا واقعا مهربونی یا از مهربون نبودن میترسی؛ یا مهربونی که مورد تائید قرار بگیری یا...

اگر واقعا مهربون باشی با خودت هم مهربونی و خودت رو در موقعیت سوءاستفاده قرار نمیدی.

اون وقت مهربونی رو برای خودِ مهربونی انجام میدی و توقع قدردانی یا جبران نداری. انقدر آزمایش میشه این تصور مهربون بودن تا خودت رو (اونی که فکر میکنی هستی) بشناسی.

اینجاست که اگر شرایط بیرونی برامون خوشایند نیست، به جای شکایت از زمین و آسمون، بهتره صد و هشتاد درجه برگردیم و به خودمون نگاه کنیم که چطور خالق این شرایط بودیم و با پذیرش مسئولیتمون، خودمون رو قادر به تغییرش بدونیم.

من اینو تجربه کردم و از تجربه م میگم.

آفرین، ما خالق زندگی خودمون هستیم و با افکار مون زندگی و انسان های پیرامون مون رو خلق می کنیم. با هم ...

بله همینطوره

انرژی در پاسخ به آگاهیه. آگاهی بستر وجودیه برای همه ی اینها..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی صدات کنم قاصد  عشق؟

ی چیز جالب ک همین الان من متوجهش شدم اینه که 

من خیلی به این جور تاپیکا علاقه دارم و به روانشناسیو رفتار شناسیو گاهی حرفا و رفتارای آدما ذهنمو درگیر میکنن 

اینکه میخوام درک و فهم درستی داشته باشم و افسار افکارمو دستم بگیرم  ولی یهویی اینجا اومدم شمارو دیدم یخورده ک بیشتر دقت کردم  متوجه شدم واقعا آدما مث خودشونو جذب میکنن به چیزایی ک فک میکنن جذب میکنن 😁😍

امضای خدا زیر تموم ارزوهاتون
چی صدات کنم قاصد  عشق؟ ی چیز جالب ک همین الان من متوجهش شدم اینه که  من خیلی به این ج ...

هر چی دوست داری صدا کن

بله دیگه اینجوریه😁

منم علاقه مند بودم و رفتم روانشناسی. ولی خب راه هر کسی یونیک هست..

خوشحالم که اینجایی. وجودت خیلی ارزشمنده❤