2821
2789

روزی ۱۰۰ نفر ب همکارم میگن چقدر خوشگلییی🙄

منم دوسش دارم

ولی ادما چقد ظاهر بینن🫠

کاش همه خوشگل بودن

هیییی

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

عژب

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم تو محیط کار خیلی بهم میگفتن چقددد خوشگلی و اینا خیلی تو چشم بودم.و دختر های هم سن سال من ک دوستام بودن قشنگ مشخصه معذب میشدن.ولی تقصیر بقیه هست که هعی میگن هم خود اون آدم معذب میشه هم بقیه

منم تو محیط کار خیلی بهم میگفتن چقددد خوشگلی و اینا خیلی تو چشم بودم.و دختر های هم سن سال من ک دوستا ...

کاری ب همکارم ندارم

ولی واقعا ناعادلانه س

خدا بعضیا رو زیبا و بعضیا رو زشت افریده

ینی همه با این ادم خوبن و خوش رفتار

و هفته ای یه خواستگار داره

روزی هم نیست یکی بهش نگه چقدر خوشگلی

خوش بحالتون حداقل اعتماد ب نفس میگیری

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
کاری ب همکارم ندارم ولی واقعا ناعادلانه س خدا بعضیا رو زیبا و بعضیا رو زشت افریده ینی همه با این ...

نههههه ببین 

کلا جامعه ما ظاهر بینه .

مثلا خود من وقت هایی ک ارایش میکنم و لباس خوب میپوشم واقعا همه بهم نگاه میکنن و یا مثلا کلی خواستگار داشتم 

ولی وقت هایی ک لباس معمولی میپوشم و ب خودم نمیرسم یا بدون ارااایش میرم واقعا کسی تحویلم نمیگره اونقد.

جامعه اینطوریه متاسفانه .

توام سعی کن ارایش کنی لباس قشنگ بپوشی یا مثلا اگر لازمه یه ژل بزن یا هرکاری که فک میکنی بهت اعتماد به نفس میده و حست رو خوب میکنه انجام بده .

همون دخترایی که فک میکنی چقدر خوشگلن خیلی هاشون با ارایش و ژل و عمل اینطوری شدن.

توام انجام بده خب.

نههههه ببین  کلا جامعه ما ظاهر بینه . مثلا خود من وقت هایی ک ارایش میکنم و لباس خوب میپوشم وا ...

من کلا داغانم

میفهمم چی میگی

من کلا داغانم میفهمم چی میگی

بابا ب خدا من خودم چهرم ی مدلیه که با آرایش واقعاااا خوشگلم .و بدون آرایش خیلی معمولی توام آرایش کن به خودت برس .در ضمن داشتن اعتماد ب نفس و خوش لباس بودن و عطر زدن و خانومانه رفتار کردن خیلی مهمه واسه پسرا.

خیلی دختر هارو دیدم با چهره معمولی بودن ولی چون خوشتیپ بودن کلی پسر جذبشون شده.

بابا ب خدا من خودم چهرم ی مدلیه که با آرایش واقعاااا خوشگلم .و بدون آرایش خیلی معمولی توام آرایش کن ...

قدم هم رومخمه کوتاهه