2777
2789

روزی ۱۰۰ نفر ب همکارم میگن چقدر خوشگلییی🙄

منم دوسش دارم

ولی ادما چقد ظاهر بینن🫠

کاش همه خوشگل بودن

هیییی

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم تو محیط کار خیلی بهم میگفتن چقددد خوشگلی و اینا خیلی تو چشم بودم.و دختر های هم سن سال من ک دوستام بودن قشنگ مشخصه معذب میشدن.ولی تقصیر بقیه هست که هعی میگن هم خود اون آدم معذب میشه هم بقیه

منم تو محیط کار خیلی بهم میگفتن چقددد خوشگلی و اینا خیلی تو چشم بودم.و دختر های هم سن سال من ک دوستا ...

کاری ب همکارم ندارم

ولی واقعا ناعادلانه س

خدا بعضیا رو زیبا و بعضیا رو زشت افریده

ینی همه با این ادم خوبن و خوش رفتار

و هفته ای یه خواستگار داره

روزی هم نیست یکی بهش نگه چقدر خوشگلی

خوش بحالتون حداقل اعتماد ب نفس میگیری

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
کاری ب همکارم ندارم ولی واقعا ناعادلانه س خدا بعضیا رو زیبا و بعضیا رو زشت افریده ینی همه با این ...

نههههه ببین 

کلا جامعه ما ظاهر بینه .

مثلا خود من وقت هایی ک ارایش میکنم و لباس خوب میپوشم واقعا همه بهم نگاه میکنن و یا مثلا کلی خواستگار داشتم 

ولی وقت هایی ک لباس معمولی میپوشم و ب خودم نمیرسم یا بدون ارااایش میرم واقعا کسی تحویلم نمیگره اونقد.

جامعه اینطوریه متاسفانه .

توام سعی کن ارایش کنی لباس قشنگ بپوشی یا مثلا اگر لازمه یه ژل بزن یا هرکاری که فک میکنی بهت اعتماد به نفس میده و حست رو خوب میکنه انجام بده .

همون دخترایی که فک میکنی چقدر خوشگلن خیلی هاشون با ارایش و ژل و عمل اینطوری شدن.

توام انجام بده خب.

نههههه ببین  کلا جامعه ما ظاهر بینه . مثلا خود من وقت هایی ک ارایش میکنم و لباس خوب میپوشم وا ...

من کلا داغانم

میفهمم چی میگی

من کلا داغانم میفهمم چی میگی

بابا ب خدا من خودم چهرم ی مدلیه که با آرایش واقعاااا خوشگلم .و بدون آرایش خیلی معمولی توام آرایش کن به خودت برس .در ضمن داشتن اعتماد ب نفس و خوش لباس بودن و عطر زدن و خانومانه رفتار کردن خیلی مهمه واسه پسرا.

خیلی دختر هارو دیدم با چهره معمولی بودن ولی چون خوشتیپ بودن کلی پسر جذبشون شده.

بابا ب خدا من خودم چهرم ی مدلیه که با آرایش واقعاااا خوشگلم .و بدون آرایش خیلی معمولی توام آرایش کن ...

قدم هم رومخمه کوتاهه