2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 33 پست
مامانم تو جفت کلیه هاش سنگ داره یکی۸یکی۹میلی الان سه چهار روزه خون میاد ادرارش خیلی خیلییی زیاد ول ...

عزیزم خوب شد شما رو دیدم 

اون شب تاپیک زده بودین قراره مامانتون برن سی تی اسکن 

چه خبر ؟؟

آره مخصوص انواع سنگ کلیه است ی قوطی کامل بخور انشالله ریز ریز دفع بشه اصلا متوجه نشی

فدات عزیزم با یه دکتر مشورت کنم بکیرم بخورم برات دعا کنم ان شاالله که دفع یشه راحت شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خوب شد شما رو دیدم  اون شب تاپیک زده بودین قراره مامانتون برن سی تی اسکن  چه خبر ؟ ...

اره عزیزم رفته دیروز منتظر جواب کتبیم 

سنگی تو حالب چیزی نبوده

فقط سنگ سمت چپش یکم تکون خورده رفته پایینتر

ولی بعید میدونم این حجم از خوون مال جابه جایی سنگ باشه😩

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خدا صحت و سلامتی بده ان شاءالله 

انشالله

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یعنی ۲۲ میلی رو با سنکل دفع کرد مامانت؟ پیشه لطفا طرز استفاده اش رو به منم بگی من درد ندارم ، مامان ...

نه درد نداشت عزیزم فقط سوزش ادرار بود 

آره عزیزم، مامانم رو نوشته بودن عمل، ولی چون تیروئیدش پایین بود، نمیتونست بره عمل، در نمیومد، مجبور شد بره درمان دیگ 

با سنکل درمان کرد، دفع کرد، بعد رفته پیش دکترش 

گفته اینا رو کجا آب کردی😅 بگو ما هم بریم آب کنیم

اره عزیزم رفته دیروز منتظر جواب کتبیم  سنگی تو حالب چیزی نبوده فقط سنگ سمت چپش یکم تکون خورده ...

نه عزیزم بد به دلت راه نده 

بیماری های بد اوایل هیچ علایمی ندارن که عزیزم 

کی میاد جوابش؟

نه عزیزم بد به دلت راه نده  بیماری های بد اوایل هیچ علایمی ندارن که عزیزم  کی میاد جوابش ...

اخر هفته

خیلی نگرانم بخدا

اره عزیزم رفته دیروز منتظر جواب کتبیم  سنگی تو حالب چیزی نبوده فقط سنگ سمت چپش یکم تکون خورده ...

جابه جایی سنگ هم میتونه باعث خونریزی بشه

به احتمال زیاد بخاطر همونه

نگران نباش

چیز دیگه ای نمیتونه باشه گلم استرس به خودت نده 

نه درد نداشت عزیزم فقط سوزش ادرار بود  آره عزیزم، مامانم رو نوشته بودن عمل، ولی چون تیروئیدش پ ...

چه خوووب

الهی همه مریضا به خواست خدا به راحتی درمان بشن و خوشحال بشن

میشه بپرسی چجوری استفاده کرد؟ اگه تونستی بپرس برام بنویس

ممنون

ان شاالله به حق ابوالفضل چیزی نیست

انشالله

جابه جایی سنگ هم میتونه باعث خونریزی بشه به احتمال زیاد بخاطر همونه نگران نباش چیز دیگه ای نمیتون ...

اخه خیلیییی خون میاد خیلییی زیاد خیلی خیلیییی