2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

165 بازدید | 11 پست

خانواده دوس پیرم همه ازدواج فامیلی کردن و اصلا با غریبه  ازدواج نمیکنن 

و اینکه من و رلم کاملا غریبه تیم ن همسایه ن هیچی من لر هستم اون ترک هست 

الان داداشش یا دختر خالش ازدواج کرده اون یکی داداش با دختر داییش  بقیه داداش هاش هم همینطور 

مامان باباش دختر عمو پسر عمو ان

واینکه کلا نمیزارم با غریبه ازدواج کنن 

هرچی بش میگم شما ازدواج فامیلی دارین من غریبه ام خانوادت نمیزارن  میگه ن من دوست دارم   من از فامیل خسته شدم 

ازدواج فامیلی نمیخام و اینکه جالبه رو حرف باباش حرف نمیزنه و  پ ازش ترس داره 

موندم چطوری میخاد اینکارو کنه مطمئنم که نمیزارن 

البته هرچی که قسمت شد خیلی ها میان و میرن تا ی نفر بمونه تو زندگی اگه هم نرسیم غصه نمی‌خورم چون عشق اول نیس دومه  کنار اومدن با جدایی خیلی راحته 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا که فقط خودتو الاف میکنی خواهر منم با یکی بود که اونا هم اینطوری بودن فقط ازدواج فامیلی میکردن هر چی به خواهرم گفتیم ولش کن گوش نمی‌داد پسره هم همش میگفت الا وبلا من میخوامت تا اینکه قضیه جدی شد خونوادش فهمیدن نزاشتن وصلت سر بگیره خواهرم ۴ سال از عمرشو تباه کرد.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
ایشالا به هم میرسین ولی ازش بخواه که همین روزا بیاد خواستگاریت تا قبل محرم بهش بگو مصمم باشه تو هم ش ...

آخه ۱۸ ۱۹ سالمونه عزیزم  

ولی گفت که سال بعد نشونت میکنم ولی من کلا جدی نمیگیرم حرفشو

شاید جبهه خاصی نسبت به ازدواج فامیلی ندارن و صرفا چون حس میکردن اون شخص براشون مناسبه ازدواج کردن باهاش ولی درکل این ترسیدن و بیش از حد حساب بردن از پدرش رو نادیده نگیر( البته که احترام گذاشتن با ترسیدن فرق داره)

به خدا که فقط خودتو الاف میکنی خواهر منم با یکی بود که اونا هم اینطوری بودن فقط ازدواج فامیلی میکردن ...

منم از اینش میترسم 

مامانش ۵ تا پسر داره فقط این مجرده  و ی داداشش که ۱۱ سالشه  بقیه اشون ازدواج فامیلی کردن 

دختر هم ندارد 

شاید جبهه خاصی نسبت به ازدواج فامیلی ندارن و صرفا چون حس میکردن اون شخص براشون مناسبه ازدواج کردن با ...

احترامش همون ترسه  ترس از آبروی پسرش 

باباش با رل داشتن شدیداً مخالفه بهش نگفته گفت وقتی خواستم ازدواج کنم بهش میگم 

چون گفتن با دختر همون ازدواج کن اینم گفته فعلا که زوده 

نمیدونه که چطوری بگه که من غریبه رو می‌خوام 

منم از اینش میترسم  مامانش ۵ تا پسر داره فقط این مجرده  و ی داداشش که ۱۱ سالشه  ...

باهاش حرف بزن ازش بخواه با خونوادش حرف بزنه پا پیش بزاره اگه دیدی نمیاد یا بهونه میاره مطمئن باش خونوادش نزاشتن

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل