2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 47 پست
عزیزم واسه وزن گیری نینیت چیزی خوردی یا خودش وزنش رفت بالا اخه من سی هفته ام دکتر گفته وزنش یه مقدار ...

تغذیه ام معمولیه، چیز به خصوصی نخوردم و نمیخورم، حتی مولتی ویتامین هم سر هیچ کدوم نخوردم. دیابت هم ندارم

ژنتیکشون اینجوریه. بعد از تولد هم قد و وزنشون عادیه، یعنی تپل و چاق نیستن اصلا. 

اما بابت وزنگیری، حلیم و مغزیجات و شیرینی جات خیلی کمک میکنن به وزن گیری. 

اما خیلی نگران نباش، به دنیا ک بیاد با شیر خودت وزن میگیرهـ و حتما هم ژنتیک رو در نظر داشته باش، مثلا زن و شوهری ک ریزاندام هستن یا لاغرن طبیعیه که وزن بچه هم تو همون رنج هست، یا مثلا دختر ها وزن کمتری دارن و... 

انشاءالله به سلامتی فارغ بشی

خدا یه قدرتی اون لحظه به آدم میده اصلا من فکر دردم نبودم فقط دلم میخواست زودتر دنیا بیاد ،حتی یه قطر ...

واقعا هم همینه. 

به نظرم مهمترین نکته درباره زایمان طبیعی باور و اعتماد به نفس مادر هست. مادر نباید از دردها بترسه و مرتب باید ب خودش بگه من حتما از پسش برمیام 💪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مامانمم موافق حرف شماس . اما غیر اون همه اطرافیان  انقد منو از طبیلی ترسوندن ک نمیتونم سمتش برم ...

فندی جانم.. خواهر عزیزم، چندتا نکته مهم رو باید در نظر داشته باشی. 

نکته اول اینکه، اصل بارداری و زایمان(به هر روشی) تغیراتی رو به لحاظ جسمی و بدنی برای مادر به همراه داره. حجم بالای اتفاقاتی که در طول نه ماه در بدن تو اتفاق میفته چیزی نیست که به سادگی و سرعت به شکل اول برگرده، اما به مرور زمان با رعایت رژیم و ورزش شکل ظاهری بدن مثل قبل میشه! این مربوط به همت و اراده خود مادر هست. درباره تغییرات اون ناحیه از بدن، متاسفانه این یه باور رایج و غلط درباره زایمان طبیعیه که به هیچ وجه درست نیستـ، مسائلی مثل افتادگی مثانه یا شل شدن عضلات کف لگن و...  عوارض طبیعیه *بارداری* هستن، نه زایمان طبیعی. یا مسائلی مثل بواسیر هم در خانمهایی که سزارین میکنن شیوع بیشتری داره. 

پس اصل این موضوع رو در نظر داشته باش که اصل بارداری و زایمان به هرنوع که باشه تغییرات و عوارضی رو به همراه داره که البته اینها در برابر لذت مادر شدن و رشد و کمالی که برای زن به همراه داره این سیر، به هیچ وجه قابل مقایسه نیست💕

نکته بعد رو پیام بعدی میگم

مامانمم موافق حرف شماس . اما غیر اون همه اطرافیان  انقد منو از طبیلی ترسوندن ک نمیتونم سمتش برم ...

نکته دوم که باید در نظر داشته باشی اینه که با توجه به وجود اصل عوارض و اصل درد تو هر دو نوع روش طبیعی و سزارین، واقعا کدوم روش بهتره؟ 

قبل جواب به این سوال توجه کن به کلمه (ترس) درصد زیادی از مادرهایی که تو جامعه ما به جای طبیعی سزارین رو انتخاب میکنن، به خاطر ترسی هست که از درد زایمان دارن. به خاطر چیزهای وحشتناکی که اطرافیان تعریف کردن، اما حقیقت اینه که تولد فرزند به روش طبیعی استعداد و توانایی ای هست که خدا در وجود زن قرار داده، پس هر زنی میتونه از پس دردهاش بربیاد و یه زایمان طبیعی خوب داشته باشه(در صورتی که موانع جسمی برای زایمان طبیعی وجود نداشته باشه،مثل بریچ بودن بچه یا عدم تناسب لگن مادر با نوزاد و...) 

عزیزم درصورتی که مادر اطلاعات و مهارت های لازم درباره زایمان طبیعی رو بدست بیاره دردهاش رو میتونه کنترل کنه. استفاده از تکنیک های غیر دارویی برای کنترل دردها(ماساژ، آب گرم، ورزش های توصیه شده و نفس های عمیق،تلقین مثبت و بوی خوش و قرائت قرآن و توجه به اینکه در چه جایگاه والایی قرار داره اون لحظه و...)، در کنار روش های دارویی که وجود داره(آمپول پدتین،ماسک اکسیژن،اپیدورال یا بی حسی از کمر)

عموم این روش های غیر دارویی که موثر هم هستن، مادربزرگ های ما قدیم انجام میدادن که متاسفانه تو فرایند غربی شدن سبک زندگی اینهارو از ما دزدیدن. 

اما واقعا سزارین چیه؟ سزارین قطعا یک دستاورد علمی بزرگ برای بشر هست، که به واسطه اون جون خیلی از مادر ها و نوزاد ها نجات داده میشه، اما نه اینکه یک روش مستقل برای تولد فرزندمون انتخابش کنیم. اینکه من بشینم فکر کنم که خب، طبیعی بیارمریا سزارین؟ من باید بدونم که روش اصلی و درست و چیزی که برای سلامت من و نوزادم بهتره در یک شرایط نرمال، قطعا طبیعی هست، اما ممکنه وضعیتی پیش بیاد ک لازم باشه سزارین انجام بشه. 

درباره بخیه هم این نکته رو توجه کن عزیزم،برشی که لحظات اخر تو ناحیه پرینه میزنن برای اینه که از پارگی خود ب خودی ک غیر قابل کنترل و بدتر هست جلوگیری کنن، و یه برش چندسانتی خیلی جزئی هست. دربرابر بخیه ی سزارین و پارگی هفت لایه از شکم! و عوارضی که در ادامه داره اصلا قابل قیاس نیست. 

ضمن اینکه اگه نکاتی ک گفته میشه رعایت کنی و دکتر قابل و با مهارتی بالاسرت باشه میتونی بدون بخیه فرزندت رو بدنیا بیاری. 

من زایمان دومم پسرم رو با وزن سه کیلو و هشتصد بدون بخیه و پارگی بدنیا اوردم. با راهنمایی هایی ک دکترم کرد. 

وا این حرفا چیه ،من به عنوان یه تجربه واسه خودم دیدمش به حرف هیچکس نبودم خواهرام حتی میگفتن برو سزار ...

الهی آمین. 

واقعا باور و نگاه مادر خیلی مهمه. 

اون مادری ک با ترس شدید و عدم اعتماد به نفس این پروسه رو شروع میکنه، موقع دردها خودش رو میبازه قطعا

درباره بخیه هم این نکته رو توجه کن عزیزم،برشی که لحظات اخر تو ناحیه پرینه میزنن برای اینه که از پارگ ...

عزیزم مرسی از توضیحاتت 😘😘😘❤❤❤😍😍😍

انشاءاله ب سلامتی زایمان کنی گلم 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️