2777
2789
عنوان

راننده ها بیااان

51 بازدید | 7 پست

سلام من جلسه دوم آموزش رانندگیم بود ...هنرجوام

اصلا رو فرمان تسلط ندارم و مربیم همش دستش به فرمونه

به علافه سرپیچ هم دوبار خاموش کردم

واینکه مربیم خیلی زیادی کلاج و ترمز دستش میگیره به نظرم مثلا به من میگه کلاج بیار بالا بعد من میبینم نمیاد بالا چون خودش هنوز پاش رو کلاج

میخواستم ببینم طبیعیه این رفتارش که زیاد به من فرصت نده ؟

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
بله همشون همین هستن خودشون کلاچ و ترمز میگیرن،فرمان هم راه میوفتی فقط باید خودت تمرین کنی

یعنی تا آخر همین جوریه ؟  نمیده ماشین و کامل دستم؟

اینجوری بیشتر دخالت میشه آدم نمیدونه چیکار کنه

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه

مربی به هنر هر کسی نگاه میکنه ماشینو میده دستش دیگه

من تو ۱۲ جلسه یک بار هم خاموش نکردم

دو جلسه آخر هم ماشینو داد بهم خودش پیاده شد گفت خودت پارک دوبل بزن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

طبیعیه مربی به هنر هر کسی نگاه میکنه ماشینو میده دستش دیگه من تو ۱۲ جلسه یک بار هم خاموش نکردم دو ...

من اون موقع هایی که ولم میکنه خیلی خوب عمل میکنم ولی وقتی پاش تا آخر رو کلاج بعد به من میگه نیم کلاج کن اصن کلاج بالا نمیاد خب واسه من 😐

مربی مرد هست یا زن؟

زن