2777
2789
من خودم همیشه سعی کردم دختر خوبی باشم با مردا جدی صحبت کنم  پیشنهادای اشنایی زیادی داشتم ولی ن ...

اشتباه کردی عزیز من تو رابطه سالم برو خط قرمز خودتم داشته باش ادم درست انتخاب کن دیدی خطا زد بزار کنار تو باید خیلی چیزا رو یاد بگیری ی دختر با تجربه سالم بودن هنره ب نظر من ی مرد رو با تجربه ی سالنش خوشبخت میکنه تا ی دختر بی تجربه سالم من تجربشو داشتم دختری که واقعا پاک بود ولی تجربه نداشت اذیتم کرد تو رابطه تموم کردم با اخلاقای بچگونش

اقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تو هرچقدرم زرنگ باشی و باهوش همه چیزو نمیشه بفهمی من تا خودم دهنمو باز نکنم و یه چیزاییو نگم شم ...

از نظر من تو دختر پاکی هستی هر چقدر که فک کنی من چیزی نمیدونم راجبت باز تو دختر پاکی هستی ولی ملاک پاکی پسر و دختر نیست فقط دو تا پاک لزوما باهم خوشبخت نمیشن سیاست های رفتاری تو رابطه مهمتر از پاکی شده الان وگرنه معصوم از گناه ندارم ادما اشتباه میکنن مهم اینه کی از اشتباهاش درس گرفته باشه 

اقا
از نظر من تو دختر پاکی هستی هر چقدر که فک کنی من چیزی نمیدونم راجبت باز تو دختر پاکی هستی ولی ملاک پ ...

قبول دارم که پسری که چشمو دلش سیر باشه بهتر پسریه که تو رابطه با هیچ دختری نرفته و تازه فهمیده با زن و بچه باید اینارو تجربه کنه

ولی من همیشه سعی کردم خودم باشم نقش بازی کردن بلد نبستم مشکلمم همینه

بحث همینه

ترس یعنی کلا تو هیچ رابطه ای نری

من رابطه داشتم ولی ادمم نبوده

حتی الانم تو رابطم و دارم سبک سنگین میکنم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
من ب خواهر خودمم میگم تا با پسر نشینه پا نشه ذاتشو نمیشناسه

یه پسری که قبلا با دخترا دوست بوده یا رفیق باز بوده یا مشروب میخورده 

چقد احتمال داره بعد ازدواج برگرده بهشون؟

با یکی پسری که اینارو نجربه نکرده؟ 

کدوم احتمال داره برگردن؟

ترس یعنی کلا تو هیچ رابطه ای نری من رابطه داشتم ولی ادمم نبوده حتی الانم تو رابطم و دارم سبک سنگین ...

من از ازدواج میترسم

از بس بهم گفتن اینایی که باشون دوستین بعد ازدواج خودشونو نشون میدن

سرد میشن

و ازاین حرفت

قبول دارم که پسری که چشمو دلش سیر باشه بهتر پسریه که تو رابطه با هیچ دختری نرفته و تازه فهمیده با زن ...

احتیاج نی نقش بازی کنی خودت باش یکی میاد تو زندگیت با تمام اخلاقای خوب و حتی بدت عاشقت میشه اما اینا همش ب این بستگی داره خودتو قائم نکنی کنج خونه که منتظر خواستگار باشی 

اقا
من از ازدواج میترسم از بس بهم گفتن اینایی که باشون دوستین بعد ازدواج خودشونو نشون میدن سرد میشن و ...

بلاخره بعضی چیزام توی دوستی معلومه تو روز بد کنارش باش ببین کی عصبانی میشه

عصبانی شه چیکار میکنه 

تو جمع دختر پسرا هوله هواتو داره یا ضایعت میکنه مثلا 

رفتارش تو رستوران اداب غذا خوردن

نوع لباس پوشیدن

وقتی پریودی حواسش هس یا خودشو قایم میکنه

خسیسه ولخرجه رفیق بازه اولویتش کیه چیه

باز یچیزایی دست ادم میاد حتی زیر سقفم برید باز 100 کسیو نمیشه فهمید

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
یه پسری که قبلا با دخترا دوست بوده یا رفیق باز بوده یا مشروب میخورده  چقد احتمال داره بعد ازدو ...

ببین مشروب خوردن پسر که زندگی خراب کن نی

هر چیزی ب اندازه من خودم شاید فقط در سال چند بار مشروب بخورم خیلیم مشروب خوردم اصلا مشروب بهم حال نمیده بعدشم ادم رفیق باز هیچ وقت خوب بشو نی چون عقبه داره خودشم بخواد رفیقاش نمیزارن دیگه انقدر زنگ میزنن دنبال پسر موفق برو ن پسر رفیق باز

اقا
احتیاج نی نقش بازی کنی خودت باش یکی میاد تو زندگیت با تمام اخلاقای خوب و حتی بدت عاشقت میشه اما اینا ...

من هر وقت اومدم برم تو رابطه و اشنا بشم طرف خودشو نشون داده حتی اشناهم بوده در عرض یه هفته فهمیدم با یکی دیگم بوده 

از کجا باید فهمید دوست دارماش الکی نیست 

من حتی یه دوستام با یه پسره ۳ سال بود و پسره ولش کرد و گفت من برای فراموش کردن رابطه ی قبلی باهات بودم

ببین مشروب خوردن پسر که زندگی خراب کن نی هر چیزی ب اندازه من خودم شاید فقط در سال چند بار مشروب بخو ...

چرت زندگی خراب کن نیست؟واسه دخترم اینجوریه؟

البته بستگی به اعتقادات داره

من هر وقت اومدم برم تو رابطه و اشنا بشم طرف خودشو نشون داده حتی اشناهم بوده در عرض یه هفته فهمیدم با ...

همین رابطه ها تا حدی پختت کرده بچه که نیستی هر چی بیشتر بری جلو بیشتر میشناسی ولی یکی میاد که دیگه بخوایم نمیره اونو پس نزن حواست باشه اونی که نمیره و سرش ب تنش می ارزه 

اقا