2777
2789
ب عنوان ی پسر که بچه هم نیستم اون چیزایی که باید میدیم و دیدم این که با کی اشنا بشی برا ازدواج طرف ک ...

بحث همینه ادمای خوب به ادمای خوب نمیخورن

و اینکه تو در مورد گذشته طرف هیچ چیزیو نمیتونی بفهمی مگه اینکه خودش بگه 

شما خودت میای بگی چیکار کردی؟

از کجا بفهمم اینجوری نیست؟

خب با هر کی خواستی ازدواج کنی حداقل ۶ ماه رفت و آمد کن برید بیرون اخلاقش دستت بیاد 

ولی خب بازم تضمینی نیس 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل همه همینه ادمشون رو پیدا نمیکنن✌️👍

دقیقا پسر لاشی چون دخترارو دیده میخواد بره دنبال یه دختر خوب

و همچنین دختر خوبم همین طورع

اینه که همه چی بهم میخوره

خب با هر کی خواستی ازدواج کنی حداقل ۶ ماه رفت و آمد کن برید بیرون اخلاقش دستت بیاد  ولی خب باز ...

من میگم طرف ۲ سال با یکی بوده نفهمیده متاهله

و تا نری زیر یه سقف نمیفهمی طرفت چکارس

منم همینو میگم اصن نمیشه فهمید طرفت چجوریه ازدواج کنی چقد احتمال داره طرف مثل خودت باشه و تمایلی به ...

دقیقا 

دیگه اعتمادی نیس 

هرکی اعتماد کنه حماقت کرده خودشو بازیچه کرده 

به قرآن اشک می‌ریخت میگفت عاشقتم 🙂عاشقی؟ آدمی که خیانت میکنه آدمی که پشت عشقش به همه بد میگه عاشقه؟

دلم برا خودم میسوزه برا احساساتم که خرج همچین آدمی کردم دلم برا ۵ سال عمرم که حروم شد اونم واسه همه چی که دروغ بود میسوزه 

از ی طرفم میگم اون ۵ سال اشکال نداره خوشحالم که باهاش وارد زندگی نشدم و کل عمرم حروم نکردم 

من نذر حضرت فاطمه کردم 

صلوات فرستادم و گفتم اگه آدم زندگی منه بمونه اگه نیس بره 

ی شکل باور نکردنی دستش برام رو شد که هنوز گاهی میگم نکنه همش اشتباه بوده شاید واقعا همونیه که من رو سرش قسم‌میخوردم

ولی خب 

شُکر که بدتر از این نشد 😄
به نظرم وقتی ازدواج کردی مخصوصا موقعی که بچه دار شدی دیگه برا خودت نیستی همش به بقیه تعلق داری بخاطر ...

ما زنا قبلشم به خودمون تعلق نداریم 

به پدرمون تعلق داریم 

هیچ وقت برای خودمون نیستیم

بحث همینه ادمای خوب به ادمای خوب نمیخورن و اینکه تو در مورد گذشته طرف هیچ چیزیو نمیتونی بفهمی مگه ا ...

من اره میگم و گفتم هیچ وقت دنبال پسر افتاب مهتاب ندیده نگرد پسر باید دوراشو زده باشه با چشم باز انتخاب کنه من حتی برا خودم اصلا دوست ندارم دختری که با من میخواد زندگی کنه اولین نفر زندگیش باشم اونم باید چند تا پسر تو زندگیش دیده باشه اینور اون ور رفته باشه فرق پسر سالم رو از پسر ناسالم بدونه 

اقا
دقیقا  دیگه اعتمادی نیس  هرکی اعتماد کنه حماقت کرده خودشو بازیچه کرده  به قرآن اشک ...

الان مردا همین جوری شدن

البته بیشترشم تقصیر همجنسای خودمونه که طرف اینا میرن

طرفت مردای متاهل به خصوص به خاطر یه پول کثیف

ما زنا قبلشم به خودمون تعلق نداریم  به پدرمون تعلق داریم  هیچ وقت برای خودمون نیستیم

منظورم از تعلق وقت آزاد داشتن برای پرداختن به امور خودمونه 

اگر نه که زن همیشه جنس دوم بوده تو ذهن این مردم

من اره میگم و گفتم هیچ وقت دنبال پسر افتاب مهتاب ندیده نگرد پسر باید دوراشو زده باشه با چشم باز انتخ ...

من خودم همیشه سعی کردم دختر خوبی باشم با مردا جدی صحبت کنم 

پیشنهادای اشنایی زیادی داشتم ولی نگاهشونم نکردم برا اینکه فکرم این بود خودمو برا یکی بزارم ولی اشتباه میکردم

بحث همینه ادمای خوب به ادمای خوب نمیخورن و اینکه تو در مورد گذشته طرف هیچ چیزیو نمیتونی بفهمی مگه ا ...

شاید خنده دار باشه براتون من همین جا حواسم هست ب همه که طرف در چه سطحیه و افکارش کجا ها سیر میکنه از همین جا خیلیا رو زیر نظر گرفتم ی خورده ادم باید تو هر زمینه ای باهوش باشه بحث ی عمر زندگیه

اقا
شاید خنده دار باشه براتون من همین جا حواسم هست ب همه که طرف در چه سطحیه و افکارش کجا ها سیر میکنه از ...

ببین تو هرچقدرم زرنگ باشی و باهوش همه چیزو نمیشه بفهمی من تا خودم دهنمو باز نکنم و یه چیزاییو نگم شما بازم نمیتونی بفهمی من چکارم