2777
2789

من تنهایی رو دوست دارم نمیتونم ادمها رو تحمل کنم با خونوادم هم سازگار نیستم چه برسه شوهر و خونواده شوهر. همینکه تو خونه خودم تنهام اینجوری راحتم. مزاحم ندارم مجبور نیستم ادمها روتحمل کنم کلا از خود گذشتگی رو دوست ندارم بخاطر همین مجردی راحتم

من تنهایی رو دوست دارم نمیتونم ادمها رو تحمل کنم با خونوادم هم سازگار نیستم چه برسه شوهر و خونواده ش ...

فک کنم سنت کمه اینو میگی

سنت بره بالا تر میفهمی نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بعضیا خیلی ازدواج رو الکی بهش نگاه میکنن و خیلی روش حساب میکنن براهمین انقدر طلاق زیاده چون ...

منم همینو میگم 

ازدواج مثل هندونه در بستس تو تا بازش نکنی نمیفهمی توش چیه

من تو تاپیکای خیانت نمیرم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

اینجا خیلی در مورد خیانت و اخلاقای بد شوهرشون گفتن 

اره ترسیدم خیلی ولی نزاشتم روم تاثیر بزاره 

تا اینکه کسی که بهش ۵ سال اعتماد داشتم و حاضر بودم رو سرش قسم بخورم بهم خیانت کرد فهمیدم همیشه دروغ می‌گفته فهمیدم اونی نبود که من میشناختم 

و یاد گرفتم غیر خودم به هیچ کس اعتماد نکنم 

و ازدواج نخواهم کرد 

شُکر که بدتر از این نشد 😄

ن نمی‌ترسم خواستگار ندارم 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

ببین نه تو اینجا اطرافمم زیاد دیدم پسرای فامیل اشناها همه

همه مثل هم نیستن 

تو انتخاب ازدواجت خیلی دقت کن

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

مجردم نه نمیترسم فقط ادممو پیدا نمیکنم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
اینجا خیلی در مورد خیانت و اخلاقای بد شوهرشون گفتن  اره ترسیدم خیلی ولی نزاشتم روم تاثیر بزاره ...

منم همینو میگم اصن نمیشه فهمید طرفت چجوریه

ازدواج کنی چقد احتمال داره طرف مثل خودت باشه و تمایلی به بقیه نداشته باشه

چقد احتمال داره طرفت ادم درستی باشع

درحالی که خود مردا میگن این طبیعیه مردا خیانت کنن یا صیغه کنن

شما از کجا میفهمی طرف ادم درستیه؟ اینجا بعضیا تعریف کردن دو سال با یکی بودن بعد فهمیدن متاهل بوده ط ...

ب عنوان ی پسر که بچه هم نیستم اون چیزایی که باید میدیم و دیدم این که با کی اشنا بشی برا ازدواج طرف کی باشه قبلش چیکار میکرده اینا رو در نظر بگیری یکی که تو مجردیش هر شرایط خوبی داشته برا هر کاری و نکرده تو متاهلی دنبال هرز پریدن نی جدا از این که اکثر مردا ضعف دارن با ی چش و ابرو خودشونو میبازن متاسفا ولی خیلی پسرای سالم زیادن همون طوری که دختر خوب زیاد هست و متاسفانه سر مسیر هم قرار نمیگیرن

اقا