2777
2789
عنوان

مادر همسری اگ....😐🤦

399 بازدید | 50 پست

تو کاراتون دخالت بکنه و از اونطرفم خانواده و فامیلشون یا قاچاق فروشن یا دزدن یا خانم بازن یا معتادن یا قاتل ماشاا.. همه فرقه ای تو فامیل اینا پیدا میشه فقط قیافه هاشون اوکیه بعد مادرش دربیاد بگه همه میگن پسرت حیف شد...😑😐

اخه چی من بگم به این زن بیچاره😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فامیل و خانواده تو وصلت خیلی مهمن!!!

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
بگو اره والا حیف شده باید پدرزنش و زنش خلافکار بودن که اینم مثل بقیه فامیلتون حیف نشه 

تازه میگه برای اون یکی پسرم میخوام یه دختر بگیرم ک باباش کارش ازاد نباشه اخه بابای من شاطره😑😐

تازه میگه برای اون یکی پسرم میخوام یه دختر بگیرم ک باباش کارش ازاد نباشه اخه بابای من شاطره😑😐

بگو دختر رئیس جمهور منتظرتونه. برید زودتر

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بخدا خیلی رو مخه همش میگه فلانی گفته شما چه به اینا😐

رفتوامدتو باهاش کم کن معلومه خیلی رومخه میخواد زندگیتونو خراب کنه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

رفتوامدتو باهاش کم کن معلومه خیلی رومخه میخواد زندگیتونو خراب کنه

منکه ماهی یه بار میرم اونجا اونم به زور نه از روی میل 

خیلی اذیتم کرده خیلیاااااا من یخورده کم خونی دارم خب اولا ک فهمیده بود میدونی دراومد چی گفت گفت شوهرت همیشه میگفته زن بگیرم یه سکه مهرش میکنم ک تگ مریض بود بندازم جلوش بره فک کن🤦