2777
2789
عنوان

لباس مجلسی خریدم یعنی زشته

571 بازدید | 15 پست

سلام یه لباس مجلسی خریدم رنگ آبی کاربنی یعنی زشته ؟اخه سبز و طوسی خیلی دیدم تن همه و تکراری شده ،البته رنگ پوستم سبزه هست طوسی هم بهم نمیاد،ولی این رنگ خیلی بهم میومد مدلش هم دوست دارم،فقط میخواستم بدونم این رنگ از مد افتاده یعنی؟؟زنگ زرشکی هم قبلا پوشیده بودم

نه چرا باید زشت باشه؟ 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 

رنگ لباس مگه ب مده 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب مد نیس ب اینه ک بهت بیاد

مبارکت باشه منم این رنگو دوس دارم برا لباس مجلسی 

بهم نمیاد پوستم زرد و روشنه ولی نمیدونم چرا نمیاد😐

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.