2821
2789
عنوان

شوهرم😢😢😢

687 بازدید | 11 پست

تو تاپیکام هست غده بدخیم تو فک داشته برداشتن .الانم پرتو درمانی باید کلا بعد عمل آزمایشها خوب بوده و گفتن برطرف شده .ولی من بشدت نگرانم شب و روز ندارم .کسی چنین موردی داشته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدخیم بود؟ جدی خوب شده؟

همه چیز دست خداست عزیزم امیدت ن رو ازدست ندید، این بنده خدا که من میگم کامل فک بالاش رو تخلیه کردن  غده هم بدخیم بود 53 سالم سنشون بود، چند سال درگیر بودن همه قطع امید کرده بودن ولی خب خدارروشکر الان خوب خوب شدن

همه چیز دست خداست عزیزم امیدت ن رو ازدست ندید، این بنده خدا که من میگم کامل فک بالاش رو تخلیه کردن&n ...

خداروشکر.شوهر من یه تیکه از فک پایینش رو برداشتن .دعا کن عزیز 

خداروشکر.شوهر من یه تیکه از فک پایینش رو برداشتن .دعا کن عزیز 

امید تو این بیماری ها خیلی تاثیر داره، بهش خیلی امید بدید خیلی بیشتر از توانتون بهش محبت کنید نزارید ناامید بشه، به امید خدا حتما خوب میشن🌹🌹

نمیدونم چیه .فقط میدونم بد خیم بوده

باید بپرسید چقد پیشرفت داشته 

هر سرطانی گرید داره 

یک تا چهار 

یک کاملا درمان قطعی داره 

به سری سرطان ها هم کاملا خوب میشن 

مثلا سرطان تیرویید اکثرا شیمی درمانی نمیخاد و بعد از دراوردن تیرویید و خوردن ید کامل خوب میشه 

مگر اینکه خیلی دیر بفهمن

باید بپرسید چقد پیشرفت داشته  هر سرطانی گرید داره  یک تا چهار  یک کاملا درمان قطعی ...

وای یعنی گرید ۴ باشه درمان نداره😢😢😢.پس عزیز چرا الان که درش آوردن همه آزمایشاش خوبه و دکتر گفت برطرف شده

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز