من فقط غذا میخورم اهل چایی تنفلات آجیل تخمه میوه هیچی نیستم😂 کلا ۵۲کیلوام
خوشبحالت 😂حالا من جرعت ندارم یه وعده برنج بخورم
میان وعده هم در حد چای
{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞
من زیاد دوست ندارم ولی باید خیلی خوب درست بشه دلت نخواد انقدر خوب شده بود چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه ای با رب زیاد ماکارانی هم فتوچینی درست می کنم عالی میشه ولی دیر به دیر درسا می کنم
گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر می کنی با حوضله درست کن من به پسرم همیشه میگم تو غذاهام پودر عشق میریزم اگه با ع ...
من اخه همه ی غذاهام واقعا خوشمزه میشه به قول تو با حوصله و عشق آشپزی میکنم اما ماکارانی هام معمولی فکر کنم دلیلش اینه که مواد شو خیلی زیاد میزنم انگار دل مو میزنه