2777
2789
اها نمیدونستم اینو من از روز یازده ترشح قهوه ای میبینم برا من ک منفی شد ای یو ایم انشاللع شما مثبت م ...

شما هم ابن سینا انجام دادین؟؟ دکترتون کی بود؟ من میخواستم از اول برم برا ivf احساس میکردم iui الکیه خیلی. دیگه گفتیم اون سخته حالا یبار iui انجام بدیم ببینیم چی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول

میشه لطفا بگین خودتون مشکل داشتین یا همسرتون؟ من خودم هیچ مشلی ندارم فقط همسرم تحرک اسپرمش کمه. به نظرتون جواب میده؟ شما چه چیزایی رعایت کردین قبل و بعدش که گرفت؟ من هفته ی بعد قراره iui کنم ممنون میشم راهنمایی کنین🙏

میشه لطفا بگین خودتون مشکل داشتین یا همسرتون؟ من خودم هیچ مشلی ندارم فقط همسرم تحرک اسپرمش کمه. به ن ...

دقیقا منم هیچ مشکلی نداشتم 

همسرم هم تعداد هم تحرک اسپرمش کم بود 

هیچ رژیم غذایی رعایت نکردم فقط قرصا و امپولایی ک دکتر داد رو مرتب و سرساعت استفاده کردم

همین

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…
چشم حتما شما چیکار کردی انجام دادی؟

من یه کیست کوچولو داشتم دوباره الدی خوردم پس فردا موعدمه پریود شم میرم سونو ببینم دفع شده یا نه اگه دفع شده باشه که سیکل ای یو ای شروع میشه اگه هم دفع نشده باشه ببینم دکترم چی میگه

خدا        
من یه کیست کوچولو داشتم دوباره الدی خوردم پس فردا موعدمه پریود شم میرم سونو ببینم دفع شده یا نه اگه ...

انشالله همه چی اوکیه

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
انشالله همه چی اوکیه

ممنون عزیزم دفع شده بود خداروشکر 

امروز روز اخر لتروزولمه دو‌تا امپول دارم اونارو فردا و پس فردا میزنم دوباره چهارشنبه میرم سونو

خدا        
ممنون عزیزم دفع شده بود خداروشکر  امروز روز اخر لتروزولمه دو‌تا امپول دارم اونارو فردا و پس فر ...

بسلامتی انشالله که مثبت میشی

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠