2777
2789
تحرک اسپرم همسرم پایین بود دارو خورد اوکی شد دکتر گفت بهتره iui کنین

خداروشکر عزیزم که نتیجه دیدین خدا فرزاندانتونو حفظ کنه نامدار باشن الهی

واسه منم دعاکن به دخترکوچولوت بگو واسم دعا کنه منم نتیجه بگیرم  

خدا        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر عزیزم که نتیجه دیدین خدا فرزاندانتونو حفظ کنه نامدار باشن الهی واسه منم دعاکن به دخترکوچول ...

مرسی عزیزم

انشاله هرچی خیر هست برات رقم بخوره و ب خواسته دلت برسی

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
نه عزیزم از روز سوم پریودیم کلوموفین و از روز ۴ ام پریودیم امپول hme زدم.دیروز رفتم سونو گفت ۴ تا تخ ...

انشاالله نتیجه میگیری عزیزم مشکلتون چی بود شما

خدا        

فرق ا یو ای با ای وی اف چیه؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

فرق ا یو ای با ای وی اف چیه؟

در اي يو اي اسپرم هاي سالم و قوي جدا سازي ميشن (اگر هم اسپرم ها خوب نباشن تقويت ميشن)

بعد با دستگاه با فشار به داخل رحم زن منتقل ميشن 

احتمال باروري هم زياد نيست با اين روش 

در اي وي اف. خانوم طي يك عمل تخمك كشي كه بهش ميگن پانكچر 

ازش تخمك ميگيرين (بيهوشي كوتاه داره)

بعد با اسپرم همسرش لقاح ميدن جنين ميسازن و تو يك روز خاصي در سيگلش به رحمش منتقل ميكنن

در اي يو اي اسپرم هاي سالم و قوي جدا سازي ميشن (اگر هم اسپرم ها خوب نباشن تقويت ميشن) بعد با د ...

خب پس ای وی اف بهتره

چرا ایو ای انجام میدن؟!

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خب پس ای وی اف بهتره چرا ایو ای انجام میدن؟!

داروهاي اي وي اف بيشتره هزينش بيشتره 

دوندگيش هم بيشتره 

اي يو اي برعكس اينه هزينش و اينا كمتره 

ولي خب درصد بارداريش هم كمتره ديگه 

هركي بسته به مشكلش انجام ميده 

اينم بگم خيلي از دور و بري هاي من كه سالم هستن و هيچ مشكلي ندارن ميرن واسه تعيين جنسيت صد در صد اي وي اف ميكنن