2777
2789
عنوان

نمرات نهایی

192 بازدید | 13 پست

سلام دوستان نمرات نهایی ساعت ۱۰ به مدارس اعلام میشه نمراتی که تو سایت my medu زده شده جمع نمره مستمر و برگه نوبت اولتون هست که تقسیم بر چهار شده و از ده نمره محاسبه شده

نگران نباشید امیدوارم همگی موفق باشن

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدیا شکرت که قبول شدم خدیا شکرت که قبول شدم خدیا شکرت که قبول شدم خدیا شکرت که قبول شدم خدیا شکر ...

انشا...

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
الان من که مثال فارغ‌التحصیل بودم.. بعد مثلاً ی امتحان ۱۷ شدم ، همون درس رو قبلاً ۱۹ گرفته بودم.. ...

بله گلم نمره بالاتر لحاظ میشه 

نمرات توی سایت نمیاین؟

بله

پیشنهادم اینه که تشریف ببرید مدرسه حتی الامکان و اعتراض بزنید

مهلت اعتراض تا سه شنبه هست