2777
2789

این رابطه ها حرامه گلم حداقل صیغه محرمیت بخونید و عقد موقت بشید که گناهی برات نوشته نشه 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون نظر میخوای میگم:

تو اعتقادات من بهش میگن زنا ،اگه شرایط ازدواج دائم رو نداری میتونی ازدواج موقت کنی ،حداقل کار حرام انجام ندادی

مهمترین فرق ازدواج دائم با موقت هم اینه که تاریخ انقضاء ی ازدواج موقت معلومه ولی دائم نه.

ماهرخسار سابق🥲
اصلاً اگر ارزش خودت رو بدونی همچین کاری نمی‌کنی

مگه ارزش آدما چیه؟

غیر اینکه همه دوست داریم ی تکیه گاه داشته باشیم یه همدل و یا اینکه لذت ج.ن.س.ی رو تجربه کنیم؟

چون نظر میخوای میگم: تو اعتقادات من بهش میگن زنا ،اگه شرایط ازدواج دائم رو نداری میتونی ازدواج موقت ...

صیغه چه فرقی داره یا زنا به قول شما ؟

صیغه رو حتی تلفنی هم میخونن یا دو نفر میتونن یه آیه قبلش بخونن چیزی نیست که حتما بخوای بری محضر

صیغه چه فرقی داره یا زنا به قول شما ؟ صیغه رو حتی تلفنی هم میخونن یا دو نفر میتونن یه آیه قبلش بخون ...

تو زنا طرفین هیچ تعهدی نسبت به هم ندارن ولی وقتی صیغه خوانده میشه و قرارداد ازدواج بسته میشه یه سری تعهدات اخلاقی بر عهده ی طرفین قرار میگیره

مثلا در ازدواج دائم زن میتونه مهرش رو ببخشه ولی در ازدواج موقت خیر ،باید بگیره حالا چه هزار تومن چه یک میلیون.

یا اگه زن باردار بشه مرد در قبالش مسئوله و اون بچه حرامزاده نیست و خیلی چیز های دیگه...

ولی بازم به خودتون بر میگرده هر چی ام بقیه بگن و شما اعتقاد نداشته باشی فایده نداره، ان شالله عاقبت بخیر باشی

ماهرخسار سابق🥲

من با مباحث شرعی موضوع کاری ندارم چون صیغه هم برام حکم یه سرپوش برای همون رابطه رو داره اما در حالت کلی اگر ازدواج دائم نباشه بهرحال در هر حد از روابط عاطفی.  ج نسی بدلیل نبود تعهد اون رابطه همیشه استرس از بین رفتنش هست البته من در مورد ایران و فرهنگ ایران صحبت می کنم چون تو اروپا و..  این مسئله جا افتاده و لزوما ازدواج تعهد آور نیست اما اینجا واقعا نه 

با همین کارا این همه بیماری‌های مقاربتی داره زیاد میشه دیگه 

دوفردا دیگه به هردلیلی با هم به مشکل خوردید و آقا ولتون کرد رفت میرید سراغ یه نفر دیگ و دوباره رابطه جن...سی و بازم دومی ول کرد رفت عیب نداره سومی میاد و... الی آخر 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز