2777
2789
عنوان

طلاق گاهی خیلی خوبه

130 بازدید | 11 پست

اگر تو هم طلاق گرفتی می خوام به خودت بابت جیگری که داشتی یه تبریک بگی

من بچه زن و شوهری هستم که به خاطر جیگر نداشتن طلاق نگرفتن و یه زندگی نکبتی رو تا همین الانش ادامه دادندر حالی که اگر طلاق می گرفتن انقدر به ما بچه هاشون آسیب نمی زدن

واقعا شماها چه زن چه مردتون خیلی خوبید دمتون گرم که جرئت دارید مشکلتون رو حل کنید و طلاق بگیرید

یعنی به قدری از هر دوتاشون متنفرم و انقدر آسیب بهمون زدن که اگر روزی یه لیوان آب لازم داشته باشن حاضر نیستم دستشون بدم

حسی دارم بهشون که آرزوم اینه بهم خبر مرگشون رو بدن

شاید باورتون نشه ولی این واقعا آرزوی منه

هیچ جای دیگه ای نمی تونم انقدر راحت بگمش

اصلا هیچ وقت نتونستم کسایی که پدر مادرشون رو دوست دارن درک کنم چون عملا پدر مادر نداشتم

کاش طلاق می گرفتن،کاش طلاق بگیرید اگر زندگیتون پر از آسیب و بچه هاتون رو نابود میکنه

اگر طلاق گرفتی یا در شرفش هستی و حالت بده به خودت تبریک بگو چون تو کاری رو کردی که خیلی ها جرئتش رو نداشتن

خودشون و بچه هاشون رو نابود کردن ها ولی این یه کار طلاق رو به هیچ قیمتی انجام ندادن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشع بگی چرا این حرفارو می‌زنی ؟؟ من بین موندن و رفتنم

واقعا متوجه نشدی چرا این حرفا رو زدم؟قشنگ توضیح دادم که

چون من بچه زوجی هستم که به خاطر بی جرئتی طلاق نگرفتین و پدر ما رو در آوردن

تاپیک قبلیم رو می خوای بخون که بهتر متوجه بشی

واقعا متوجه نشدی چرا این حرفا رو زدم؟قشنگ توضیح دادم که چون من بچه زوجی هستم که به خاطر بی جرئتی طل ...

متوجهم چی میگی

فقط من خودم میترسم از طلاق از آینده ی بچم 

برا همون میپرسم

خدایا ب دلامون آرامش بده
متوجهم چی میگی فقط من خودم میترسم از طلاق از آینده ی بچم  برا همون میپرسم

ببین اگر زندگیت بیشتر به بچت آسیب میزنه و داغونش میکنه طلاق بگیری برای اون بچه بهتره

باید ببینی کدومش برای خودت و بچت نفع بیشتری داره

مثلا طلاق میگرفتن چی میشد درواقع این دوتا انتخاب بین بد و بدتره 

طلاق می گرفتن این همه آسیب به ما نمی خورد

دو نفر که با هم مشکل دارن انقدر وحشی بازی ها و مشکلاتشون ادامه پیدا نمی کرد و کلی جیزای دیگه

بله بین بد و بدتره و باید بد رو انتخاب کرد خیلی وقتا هم بد طلاق و بدتره طلاق نگرفتن

ببین اگر زندگیت بیشتر به بچت آسیب میزنه و داغونش میکنه طلاق بگیری برای اون بچه بهتره باید ببینی کدو ...

بخدا انقد سردرگمم

اصلا نمیدونم چی درسته چی غلط

خدا خودش راه درست رو‌نشونم بده

خدا مهر شوهرم رو از دلم ببره

خدایا ب دلامون آرامش بده