2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلیا دیدم با تغذیه ژنتیک بدنشون فعال میکنن

ژنتیک ۹۵ درصد مؤثره اون ۵ درصد با تغذیه اگردر تو خانواده هاتون چشم رنگی دارید ژنشو داشته باشید میتونید امیدوار باشید

❤️👨‍👩‍👦👼
ژنتیک ۹۵ درصد مؤثره اون ۵ درصد با تغذیه اگردر تو خانواده هاتون چشم رنگی دارید ژنشو داشته باشید میتون ...

همون جوری ک تغذیه رو تعیین جنسیت تاثیر داره رو زیبا داره یا همون جوری ک رو هوش تاثیر میزاره یا همینجوری ک مادر عصبی رو بچش تاثیر میزاره

همون جوری ک تغذیه رو تعیین جنسیت تاثیر داره رو زیبا داره یا همون جوری ک رو هوش تاثیر میزاره یا همینج ...

ببین من خودم یه پسر دارم و الان میخوام برای بارداری دوم اقدام کنم دختر هم دوس دارم و رفتم پیش بهترین  متخصص چکاب بشم بهش گفتم راهی هست که احتماااال دختر زایی رو در من بیشتر کنه رژیم غذایی یا دارویی چیزی بمن بده...گفت هییییچی تاثیر نداره همه این چیزا هم الکیه که با رژیم و این چیزا میشه جنسیت رو تعیین کرد ..ای وی اف هست که اونم ۵۰ ۵۰ هست 

❤️👨‍👩‍👦👼

نه اون دکتر دروغ گفت بهت رژیم هشتاد درصد تاثیر داره البته من خودم رفتم دکتر برای دختر دار شدن بیست درصد رژیم سی درصد اسیدی بودن واژن سی درصد اسپرم ضعیف سی درصد زمان تخمگذاری اینا همشون باهم میشن تاثیر میزاره وگرنه تکی هیچ تاثیری نداره حالا تو بیاد ی سال فقط لبنیات بخور تاثیر نداره