2777
2789

من حرز امام جواد ع گرفتم خیلی حالم بهتره

انرژی افراد، مسائل ماورایی و ... همه توی حال و احوال انسان موثرند. حرزهای معتبر خیلی کمک کننده هستند

نمیگم الان اصلاااا اضطراب ندارم ولی قبل حرز، انقدررررر دچار حمله عصبی میشدم یعنی یک مدت بود حس میکردم برق سه فاز به مغزم وصل کردن.. داشتم خل میشدم..

واقعا بد بود.. الان شکر خدا خیلیییی خیلیی خیلی بهترم

راهکارهای روانشناسیم خوبن.. مثلا کنترل دم و بازدم.. موقه پنیک معمولا ضربان میره بالا و تنفس تند میشه.. سعی کن کنترلش کنی و نذاری تند بشه..

به تنفست توجه ‌کن تا کم کم اضطرابت بخوابه.. میتونی دراز بکشی و ریلکس کنی..

بعدشم از نظر طبع بدن هم بررسی کن شاید غلبه یک طبعیو داری.. مثلا صفرا هم باعث اضطراب میشه..

گاهی امید، تنها 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حرز امام جواد ع گرفتم خیلی حالم بهتره انرژی افراد، مسائل ماورایی و ... همه توی حال و احوال انسان ...

غلبه بلغم و سودا ب معده و مغز دارم..منم جدیدا حرز همراهمه

و اینکه زیر نظر روانشناسم

غلبه بلغم و سودا ب معده و مغز دارم..منم جدیدا حرز همراهمه و اینکه زیر نظر روانشناسم

ان شاءالله بهتر بشی به حق امام جواد ع

طوری نیست خیلیا درگیرن و خبر خوب اینکه بعضیا تونستن بهش غلبه کنن

گاهی امید، تنها 
ان شاءالله بهتر بشی به حق امام جواد ع طوری نیست خیلیا درگیرن و خبر خوب اینکه بعضیا تونستن بهش غلبه ...

دکتر بهم گفت معدتو درست کنی،پنیک میره.من وحشتناک نفخ و رفلاکس دارم

ان شاءالله همینطور باشه..

نفخ هم موثره چون به قلب فشار میاره..

البته ممکنه عامل نفخت استرس باشه..

برای من اینجوری بود.. در هرحال دکترت میدونه حتما که یک چیزی میگه.. اگه کاربلد و با تجربه ست بهش اعتماد کن و بقیه شو بسپر به خدا

گاهی امید، تنها 
این که زیر نظر روانشناسی خوبه، ولی اگه پیش یه روانپزشک خوب بری که بهت دارو بده، عالی میشی، اصلا یادت ...

دکتر عمومی برام اسنترا نوشته ،اول روانشناسم گفته اول معدتو درمان کن،۹۰ درصد پنیک میره ک در نهایت نیازی ب این قرصا نیست

پس همزمان برای معدت هم دکتر خوب برو، ولی به نظرم روانپزشک و پشت گوش ننداز، تا معدت خوب بشه به هر حال زمان میبره، تو این مدت اذیت میشی