2777
2789
عنوان

یه سوال مالی 💗

180 بازدید | 17 پست

سلام؛ بچه‌ها من یه مقداری پول دارم، که اول میخواستم ماشینمو عوض کنم ولی تازگیا یه فکری به ذهنم رسیده که یه دونگ کارگاه بابامو ازش بخرم. (لطفا نگید چرا خودش نمیده بهت، بابام همیشه میگه من کلشو میزنم به اسمت ولی من همیشه استقلال مالی داشتن واسم لذت‌بخش بوده و اینجوری قطعا خیلی واسم با ارزش تره و بخاطر همین بابام هیچوقت مسائل مالی رو با خانوادگی قاطی نمیکنه و من عاشق این موردِ خانوادمم.) 

خودم نظرم رو گزینه دومه چون همیشه لذت میبرم از اینکه توی بازار کار و اینا باشم. 

لبخند بزن ✨

همین کارو کن حالا ک حالت با این جور کارا خوب میشه 

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابات نیاز داره به اینکه کسی ازش بخره؟ اگه نه این کارو نکن اگر ادم مطمئن دیگه ای سراغ داری ک نیاز ...

نه اگه نیازی داشته باشه که من عمرا بخرم ازش، جونمم میدم براش که رفع شه مشکلش.

فقط داشتیم صحبتشو میکردیم گفت اگه میخوای این حرکتو بزن که پولتم خرج الکی نکرده باشی

لبخند بزن ✨
نه اگه نیازی داشته باشه که من عمرا بخرم ازش، جونمم میدم براش که رفع شه مشکلش. فقط داشتیم صحبتشو میک ...

اخه میگم ینی بابات معذب میشه

استقلالشو از دست میده

اگرم کسی بفهمه شاید براش خوشایند نباشه که مثلا به پول دخترش نیاز داشت

اخه میگم ینی بابات معذب میشه استقلالشو از دست میده اگرم کسی بفهمه شاید براش خوشایند نباشه که مثلا ...

وای نه ما از این حرفا نداریم 😂

خیلی رفیق تر از این حرفاییم

و خب گفتم که؛ بابام هیچوقت بحث مالی و خانوادگی رو قاطی نمیکنه

اصلا بخاطر همین اخلاق بابامه که من با سن کمم ذهن اقتصادی دارم و با محیط کاری و مالی آشنا شدم کامل.

لبخند بزن ✨