2777
2789

بدترین ظلم و بهش میکنی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بدترین ظلم و بهش میکنی

آخه چندین بار گفتم حسی ندارم و عاشقت نمیشم تو اونی نیستی ک میخوام ولی باز کات کنم بر میگرده

گفتم ی مدت باهاش باشم شاید عاشقش بشم 

جدی گرفته فک میکنه میخوام ازدواج کنم باهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه چندین بار گفتم حسی ندارم و عاشقت نمیشم تو اونی نیستی ک میخوام ولی باز کات کنم بر میگرده گفتم ی ...

وقتی انقدر اذیتی ب خودتم ظلم میکنی 

حالا ی چی بت بگم ؟ 

ی بار جدی باش کات کن 

اون روش و نشونت میده 

ک ب خودت لعنت بفرستی دلت براش سوخته 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خیلی خوبه از همه جهت میشناسمش تاپیک قبلمو میخونی؟  تعریف کردم ماجرارو

اره الان 

بنظرت اینکار رو بکنه بهتره یا بازیت بده، احساست و علاقتو بذاری پاش و بعد بفهمی هیچی نیست تهش؟

نه منظورم اینه با کسی وارذ رابطه بشم ک بازیم بده ینی همون کارماش برگردع بهم