از هر دوتا ایرانی پنج تا افغانی میبینم تو خیابون خیلی وضع بدی شده😐
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
نژاد پرست نیستم ولی شورش دراومده مستاجر بابام افغانیه پول کرایه نداره هرشب غذاهای مضر میخورن بچه سوم رو بارداره
کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130 "بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمیدیم که بفهمیم؛ گوش میدیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته... مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نژاد پرست نیستم ولی شورش دراومده مستاجر بابام افغانیه پول کرایه نداره هرشب غذاهای مضر میخورن بچه سوم ...
خیلی بده همه جا هستن
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
ما خو اهوازیم بازارمون پر شدع از افغانیا ک نیازمندن یعنی واقعا اذیت میشم میبینمشون بعد ی عادت بدی ک دارن میان میچسبن ب ادم خانم تروخدا خانم تروخدا و من خیلی حساسم و واقعا میترسم ...خب ادم داشته باشه میده نداشته باشه با چسبیدن بهش میگه کازتخوانه سریع پول نقد کنه ،خیلی کلافم میکنن
وای چندروز پیش سفر بودم یه ماشین تو ایست بازرسی گرفته بودن شاید حدود 20 تا افغانی قاچاقی اورده بود ایران🤦🏻♀️ همشونو ردیف نشسته بودن کنار دیوار مامورا هم عصبی شده بودن هررررچی ماشین بود میگشتن حتی ماشین ما که خانوادگی بودیم صندوق و داخل صندلی عقب که ما نشسته بودیم هم سگ آورد نگاه کردن
میگن گناه دارن ، من ابتدایی فوق العاده مظلوم بودم همین اینا برام قلدری میکردن
والا گناه ندارن اصلا به نظر من منم یه زمانی میگفتم نژاد پرستیه فلان الان میبینم دیگه جمعتشون تو یه محل چند برابر ایرانیا شده😐