2777
2789
عنوان

شوهرم..... 🥺

479 بازدید | 29 پست

یه تاپیک متفاوت... 😁

بعد مدتها داره بهم محبت میکنه، توجه میکنه

بعد از سالها دلم گرم شده❤❤

بعد کلی سختی و ناامیدی🥺🥺

خدایا شکرت ک صدامو شنیدی... 😭

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خداروشکر❤

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

آخيش چ خوب خداروشکر

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهم گفتن دیگ شدی مامان دوقلوها😭😍😂 یکم سرسنگین تر رفتار کن😒 ولی من بازم شر و شیطونم و آتیش میسوزونم اگ بچه ها شیطون نشن چی؟؟؟😱😭عاشق دعوام عاشق اینم که ریپ بزنم روت و ریپ بزنی رومو اصا ی وضی🔞

خب چکارش کردی ؟

کار خاصی نکردم

یخورده از  لجبازیم کم کردم

ب امام زمان خیلی متوسل شدم

در اخر هم نقطه عطفش وسط یه فیلم سینمایی بود

ک بهم گفت دوستت دارم 

فیلم رستگاری در شوشانگ

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
ننه قشنگااا🥹❤️🫶

😂😍

شکر دعانویست کار خودشه کرده😍👌

اره کارش درسته