2777
2789
عنوان

کارم بد بود؟

31 بازدید | 4 پست

عقدیم با همسرم  پریشب بخاطر دروغی که بهم گفته بود و چیزای دیگه دعوا کردیم دیشب پیام داد که مثلا از دلم دراره دوباره بحثمون شد... 

دوباره امشب پیام داد عادی انگار که بحثی نبوده 

خاست برم خونشون گفتم نه گفت بیام خونتون بازم گفتم ن.... 

قبول داره که اشتباه از خودش بوده میگه بیا باهم حرف بزنیم برات توضیح بدم ولی میشناسمش رودر رو ب شوخی میگیره و الکی حلش میکنه فعلا میخام نه ببینمش نه تلفنی باهاش حرف بزنم که تنببه بشه. 

حالا نمیدونم چرا بهش گفتم نه ناراحت شدم... احساس میکنم خیلی ناراحت شده🥲

کارم بد بوده؟

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
ن عزیزم  اگه نارحتی نشون بده ناراحت هستی اما زود ببخش نزار سرد بشه نمک فلفل زندگیت به انداز ...

ممنون که جواب دادی💛

میدونی یچیزی رو بهم دروغ گفته که همههههه واقعیتشو میدونستن و من هی اصرار که نه فلانی به من اینو گفته پس واقعیت اینه... نگو اقا.... 

احساس میکنم کوچیک شدم در دید بقیه که زنش چقدر اسکله و زود باور... که چقدر راحت سر زنشو شیره میماله.... بنظرم حالا حالاها باید تنبیه بمونه

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که جواب دادی💛 میدونی یچیزی رو بهم دروغ گفته که همههههه واقعیتشو میدونستن و من هی اصرار که نه ...

میخ رو محکم بکوب

نزار فکر کنه که میتونه سرت کلاه بزاره

محکم جلوش وایسا

دوران عقد دوران شناخت هستش

درست تصمیم بگیر

میخ رو محکم بکوب نزار فکر کنه که میتونه سرت کلاه بزاره محکم جلوش وایسا دوران عقد دوران شناخت هستش ...

💛💛