2777
2789
عنوان

باردارهای ۳۴ هفته به بالا لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 48 پست
اره عزیزم هشت مرداد نامه بستری داده ،و امپول هم گفت نیازی نیست البته اول مرداد گفت بیا بررسی وزن جنی ...

به من عجیبه اینهمه دارو داد اما تاریخ رو همون مثل شما داده یعنی ۳۸ هفته و چهار پنج روز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسلامتی انشالله البته من کلا خیلی بارداری پر استرسی داشتم خودم کلا استرسی ام

ان شالله بسلامتی زایمان کنی ،بنظرم جنین دختر ریه ش زودتر تکمیل میشه ،شاید البته 

ولی بمن گفت ۳۷هفته یکروز زمان خوبیه ،البته خودم میخام صحبت کنم اگه بشه دهم بردارمش ،یک کم رند بشه تاریخ 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
ان شالله بسلامتی زایمان کنی ،بنظرم جنین دختر ریه ش زودتر تکمیل میشه ،شاید البته  ولی بمن گفت ۳ ...

ممنون عزیزم.

به من گفت میتونم ۵/۵ سزارینت کنم اما جدیدا تاریخ رند اجازه نمیدن

دوستم بچه ش ذو ۳۶هفته و چهار روز برداشت ریه ش کامل بود امپول هم نزده بود البته دختر بود ،دوست دیگه م هم دوقلوهاش رو ۳۴بدنیا اورد دخترش مشکل نداشت ولی پسرش ده روز دستگاه رفت اونم بخاطر ریه نه ،بخاطر وزن خیلی کم ،دختر ۲۲۰۰,بود پسرش فکر کنم ۱۶۰۰

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
دیگه از ۳۷به بعد بنظرم بذارن تاریخ رند 

خیلی واقعیتش برام تاریخش مهم نیست مهم اینه سالم دنیا بیاد. کاش این روزها بسلامتی بگذره و نی نی سالم و سرحال بدنیا بیاد و از این حجم استرس خلاص شم