2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین💔🥺

95 بازدید | 10 پست

بنظرتون اریان حیدری خوبه؟ من چندجلسشو دیده بودم امسال یدونه سوال از ترکیب توابع ک اومده بودو درست زدم ولی انقدر ک تو تلگرام بچه ها گفتن روشاش جواب نمیده و اینا همون موقع ک س چهارجلسه دیدم ول کردم

الان باز رفتم استوریاشو دیدم دیدم کلی بهش پیام دادن راضی بودن ک 7 8 تا سوال زدن اونم ب اون سختی💔🥺

الان ترغیب شدم ک دوباره اریان حیدریو ببینم امسال نظرتون چیه چیکارکنم بنظرتون؟شما خودتون باکی میخونین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاا خوب نیست واقعا توصیه میکنم نگاه نکنی هر کسیم که دیدم گفته خوب درس نداده  اگه استاد ریاضی ...

وای کرمی اصلا نمی‌تونم باهاش ارتباط بگیرم یکی با اریان ارتباط گرفته بودم ک اکثرن میگن خوب نیست خیلی ناراحتم😢

پس اخه چرا اینهمه بهش پیام میدن ک خوب زدن💔🥺

وای کرمی اصلا نمی‌تونم باهاش ارتباط بگیرم یکی با اریان ارتباط گرفته بودم ک اکثرن میگن خوب نیست خیلی ...

واقعا؟ شاید از جلسه اول ندیدی یا ادامه ندادی چند جلسه 

اینقدررر خوب درس میده که من هرکیو دیدم میگه کامل میفهمم باهاش

واقعا؟ شاید از جلسه اول ندیدی یا ادامه ندادی چند جلسه  اینقدررر خوب درس میده که من هرکیو دیدم ...

اره از جلسه اول دیدم ادامه دادم ولی انقدر کنکور سخته ک حس میکنم نمیشه زد اخه اریان یسری روشای میانبر میگه حسم بهش خوبه ولی کرمی و ملاکپور خیلی تشریحی میگن وقتگیره💔🥺

اره از جلسه اول دیدم ادامه دادم ولی انقدر کنکور سخته ک حس میکنم نمیشه زد اخه اریان یسری روشای میانبر ...

میدونم وقت زیاد میبره اما اون روشای تستی که اریان میگه از کل یه فصل شاید دو سه تا سوالش باهاش حل شه نه همشون 

کرمی هم هفته ای یه جلسه ست اگه خوب باهاش پیش بری نه عقب میمونی نه درصد کم میزنی