2777
2789
عنوان

پارگی دیسک کمر

8531 بازدید | 17 پست

سلام خوبین..ام ار ای دادم پارگی و بیرون زدگی دیسک یک و دو کمرم...۷روزه استراحت مطلقم کمر درد ندارم اصلا فقط یک سمت پام (سمت چپ) از زیر کمر(لگنم)درد گرفته بطوری ک نمیتونم ی قدم بر دارم دردش خیلی شدیده..دکترفته دو هفته استراحت مطلق اگ خوب نشدی فیزیوتراپی اگه اونم جواب نداد عمل...کیا شرایط منو داشتن؟با استراحت خوب میشه بنظرتون؟؟دوتا بچه (سه ساله و نه ماهه )دارم خیلی سختمه تو جا افتادم مثل فلجا نمیتونم راه برم😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دکتر طب سنتی میگفت دیسک عمل نکنید ۴۰ روز پای مرغ ۷  ۸ ساعت بپزه  صافش کنی تو مخلوط کن بریزی  روزی یکبار تو لیوان با آبلیمو یا داخل غذاتون بخورید ، دیسک جوش میخوره ،هر چند ممکنه دوست نداشته باشید ولی بهتر از عمله

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
یه دکتر طب سنتی میگفت دیسک عمل نکنید ۴۰ روز پای مرغ ۷  ۸ ساعت بپزه  صافش کنی تو مخلوط کن ب ...

برای دیسک گردن هم خوبه

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

منم بیرون زدگی دیسک دارم چند سال پیش عود کرده بود که به خاطر نگهداری و بغل کردن زیاد بچه بود خودم می‌فهمیدم و همش  پسرم عادت کرده بود روی پا بخوابه 

با دارو و فیزیو تراپی و ورزش‌ها بی که  گفتند و رعایت کردن حرکات کاملا خوب شدم دکتر گفته بود اگه خوب نشد باید دیسکوژل تزریق کنی

چقدر طول کشید تا بهبودی کاملتون؟

دوره فیزیوتراپی که تمام شد کاملا خوب بودم و از بعدش هم دیگه خیلی رعایت میکنم درست خوابیدن دستشویی فرنگی. درست بلند شدن و نشستن و ورزشهایی که فیزیوتراپ گفت همه رو انجام میدم

برای دیسک گردن هم خوبه

والا نمیدونم میگفت برای دیسک خوبه ،حتما خوبه و میگفت خیلی از درد مفاصل و استخوان خوب میکنه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
والا نمیدونم میگفت برای دیسک خوبه ،حتما خوبه و میگفت خیلی از درد مفاصل و استخوان خوب میکنه

بله منم زیاد شنیدم 

بله منم زیاد شنیدم 

استارتر عزیز انجامش صررنداره من مامانم خالم و خیلی ها عمل کردن و اصلا راصی نیستن و ی درد همیشگی بهشون اصافه شد

یه دکتر طب سنتی میگفت دیسک عمل نکنید ۴۰ روز پای مرغ ۷  ۸ ساعت بپزه  صافش کنی تو مخلوط کن ب ...

سلام.ب من گفتم پارگی دیسک نزدیکه نخاع هست باید دیسک برداشته بشه وگرنه آسیب ب نخاع میزنه ب نظرتون راهی هست غیرعمل آخه ازبعدش میترسم

سلام.ب من گفتم پارگی دیسک نزدیکه نخاع هست باید دیسک برداشته بشه وگرنه آسیب ب نخاع میزنه ب نظرتون راه ...

سلام عزیزم نمیدونم والا، از دکتر سوال کنید ببینید ترکشن کمر براتون خوبه انجام بدید، دختر خاله ی من ۴۰ ساله هست ۸ ماه پیش دیسک عمل کرد الان خیلی خوبه و تمام کاراشم خودش انجام میده البته ورزش هم برای شما خوبه، پای مرغ هم استفاده کنید هر روز