2777
2789
عنوان

پارگی دیسک کمر

7447 بازدید | 17 پست

سلام خوبین..ام ار ای دادم پارگی و بیرون زدگی دیسک یک و دو کمرم...۷روزه استراحت مطلقم کمر درد ندارم اصلا فقط یک سمت پام (سمت چپ) از زیر کمر(لگنم)درد گرفته بطوری ک نمیتونم ی قدم بر دارم دردش خیلی شدیده..دکترفته دو هفته استراحت مطلق اگ خوب نشدی فیزیوتراپی اگه اونم جواب نداد عمل...کیا شرایط منو داشتن؟با استراحت خوب میشه بنظرتون؟؟دوتا بچه (سه ساله و نه ماهه )دارم خیلی سختمه تو جا افتادم مثل فلجا نمیتونم راه برم😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دکتر طب سنتی میگفت دیسک عمل نکنید ۴۰ روز پای مرغ ۷  ۸ ساعت بپزه  صافش کنی تو مخلوط کن بریزی  روزی یکبار تو لیوان با آبلیمو یا داخل غذاتون بخورید ، دیسک جوش میخوره ،هر چند ممکنه دوست نداشته باشید ولی بهتر از عمله

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
یه دکتر طب سنتی میگفت دیسک عمل نکنید ۴۰ روز پای مرغ ۷  ۸ ساعت بپزه  صافش کنی تو مخلوط کن ب ...

برای دیسک گردن هم خوبه

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

منم بیرون زدگی دیسک دارم چند سال پیش عود کرده بود که به خاطر نگهداری و بغل کردن زیاد بچه بود خودم می‌فهمیدم و همش  پسرم عادت کرده بود روی پا بخوابه 

با دارو و فیزیو تراپی و ورزش‌ها بی که  گفتند و رعایت کردن حرکات کاملا خوب شدم دکتر گفته بود اگه خوب نشد باید دیسکوژل تزریق کنی

چقدر طول کشید تا بهبودی کاملتون؟

دوره فیزیوتراپی که تمام شد کاملا خوب بودم و از بعدش هم دیگه خیلی رعایت میکنم درست خوابیدن دستشویی فرنگی. درست بلند شدن و نشستن و ورزشهایی که فیزیوتراپ گفت همه رو انجام میدم

برای دیسک گردن هم خوبه

والا نمیدونم میگفت برای دیسک خوبه ،حتما خوبه و میگفت خیلی از درد مفاصل و استخوان خوب میکنه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
والا نمیدونم میگفت برای دیسک خوبه ،حتما خوبه و میگفت خیلی از درد مفاصل و استخوان خوب میکنه

بله منم زیاد شنیدم 

بله منم زیاد شنیدم 

استارتر عزیز انجامش صررنداره من مامانم خالم و خیلی ها عمل کردن و اصلا راصی نیستن و ی درد همیشگی بهشون اصافه شد

یه دکتر طب سنتی میگفت دیسک عمل نکنید ۴۰ روز پای مرغ ۷  ۸ ساعت بپزه  صافش کنی تو مخلوط کن ب ...

سلام.ب من گفتم پارگی دیسک نزدیکه نخاع هست باید دیسک برداشته بشه وگرنه آسیب ب نخاع میزنه ب نظرتون راهی هست غیرعمل آخه ازبعدش میترسم

سلام.ب من گفتم پارگی دیسک نزدیکه نخاع هست باید دیسک برداشته بشه وگرنه آسیب ب نخاع میزنه ب نظرتون راه ...

سلام عزیزم نمیدونم والا، از دکتر سوال کنید ببینید ترکشن کمر براتون خوبه انجام بدید، دختر خاله ی من ۴۰ ساله هست ۸ ماه پیش دیسک عمل کرد الان خیلی خوبه و تمام کاراشم خودش انجام میده البته ورزش هم برای شما خوبه، پای مرغ هم استفاده کنید هر روز