2777
2789
عزیزم بله سند یاقرارداد شغلی کاری امضا میکنی ک از لحاظمالی رونق برات افتاد نکران نباش کلم

واییی ب من بگو سال بعد رشته ای ک میخوامو میارم توکنکور؟ یعنی رتبم زیر دوهزار میشه؟

قول میدم اخرین سوالمه❤️🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بله سند یاقرارداد شغلی کاری امضا میکنی ک از لحاظمالی رونق برات افتاد نکران نباش کلم

نمیدونی زود اتفاق میفته یا دیر مثلا تقریبا کی

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
نه عزیزم همچنین اتفاقی نمیفته نگران نباش  استرس نداشته باش خدا بزرگه

درباره من چی حس میکنی کلا ازم هر چی 

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....
عزیزم من که حس ششم نیستم  فان گفته من جوابشو دادم

آها باش گل 

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....